CHP'li Aslanoğlu’ndan İzmirlilere zamlara karşı büyük buluşmaya katılım çağrısı

CHP'li Aslanoğlu’ndan İzmirlilere zamlara karşı büyük buluşmaya katılım çağrısı

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, vatandaşlara İzmir İl Başkanlığı tarafından zamlara karşı yapılacak basın açıklaması ve zam protestosuna katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, gıdadan akaryakıta, vergilerden doğalgaza kadar arka arkaya gelen ve durdurulmayan zamların durdurulması ve emeklilere verilen düşük zamların yükseltilmesi için büyük bir buluşma gerçekleştirecek.

Yarın (27 Temmuz Perşembe), saat 18.30’da Konak Meydanı SGK İl Müdürlüğü önünde gerçekleşecek buluşmaya sendikalar, emekli dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarından da büyük bir katılım olacağı açıklandı.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaptığı çağrıyla İzmirli vatandaşları basın açıklaması ve zam protestosuna katılmaya davet etti.

Aslanoğlu’nun kendi sosyal medya hesaplarıyla birlikte, CHP İzmir il başkanlığı sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda vatandaşlara seslenen CHP'li Aslanoğlu, yapılan binlerce zamla birlikte yaşanan zulüm karşısında İzmirlileri ses vermeye çağırdı. Aslanoğlu çağrısında şu sözlere yer verdi;

"ZULÜM KARŞISINDA HAYKIRMAYA DAVET EDİYORUM"

"Sevgiler hemşehrilerim, seçimden bugüne kadar binlerce zam yağmurunun altında eziliyoruz. Emeklilerimize cüzi bir maaş zammı layık görüldü. Yapılan düşük zamların geri alınması için, emeklilerimize hak ettikleri maaşın verilmesini istemek için, hep birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Sendikalarla birlikte, 27 Temmuz Perşembe günü, saat 18:30'da, Konak Meydanı’nda SGK İl Müdürlüğü önünde büyük bir buluşma gerçekleştireceğiz. Sizleri ses vermeye, ses olmaya, zülüm karşısında haykırmaya davet ediyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.