CHP'li Bakan'dan gazeteci Pehlivan'a destek mesajı: Yanındayız

CHP'li Bakan'dan gazeteci Pehlivan'a destek mesajı: Yanındayız

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Gazeteci Barış Pehlivan'ın yeniden cezaevine gireceği haberinin ardından gazeteciye destek paylaşımında bulundu.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, Gazeteci Barış Pehlivan'ın, 15 Ağustos'ta yeniden cezaevine gireceğini duyurmasının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Pehlivan'a destek verdi.

baris-pehlivan-001.jpg

Gazeteci Pehlivan, yeniden cezaevine gireceğini şu sözlerle duyurmuştu:

"Hiç kimseyi öldürmedim. Hiç kimseye tecavüz etmedim. Hiç kimseye uyuşturucu satmadım. Eğer bu ağır suçları işleseydim utancımdan yaşayamazdım ama iktidar bana özgürlük bahşederdi. Çıkan yeni yasayla hükmü kesinleşmiş çok ağır suçları işleyenler cezaevinden çıkabiliyorken, ben hüküm verilmeyen bir dava gerekçe gösterilerek cezaevine atılıyorum. Hakkım olan yasadan faydalandırılmayıp 8 aylığına açık cezaevine gireceğim gibi görünüyor. Hukuki değerlendirmede lehime bir değişiklik olmazsa 15 Ağustos’ta cezaevine teslim olacağım. Gelecekse, hoş gelmiş 5. kez mahpusluk!"

CHP'li Bakan, Pehlivan'ın paylaşımı üzerine, "Hiç kimseyi öldürmedi, hiç kimseye tecavüz etmedi, hiç kimseye uyuşturucu satmadı. Bu ülkenin en iyi gazetecilerinden biri olan Barış Pehlivan’ı gazetecilik yaptığı için yargılayan da hüküm verilmeyen bir davayı gerekçe gösterip hapsetmeye çalışan da hükmü kesinleşmiş çok ağır suçları işleyenleri cezaevinden çıkaran da aynı yargı… Yanındayız" sözleriyle gazeteciye destekte bulundu.

pehlivan-001.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.