CHP’li Başkan Adayı Önal hemşehri dernekleriyle buluştu

CHP’li Başkan Adayı Önal hemşehri dernekleriyle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, hemşehri derneklerini ziyaret etti. Yurttaşlar ile bir araya gelen CHP’li İrfan Önal, projelerini anlattı.

İlk olarak Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, “Hemşehri dernekleriyle iletişimimizi artırarak sürdüreceğiz. Tüm dernek ve federasyonlarla Bayraklı’da uyum içerisinde çalışacağız” dedi.

1-001.jpeg

‘SORUNLARIN FARKINDAYIM’

CHP’li İrfan Önal, “Bir kez daha insan yaşamından daha önemli hiçbir şeyin olmadığını söylemek istiyorum. İlk işim olan kentsel dönüşümün göreve geldiğim ilk günden takipçisi olacağım. Bunu yapmak için elimden geleni yapacağım. Uzun sorunların farkındayım eğer bana güvenerek destek olursanız bu noktada sizleri mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum” diye konuştu.

2-001.jpeg

90 DAKİKA MÜJDESİ

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise ulaşımda 90 dakika müjdesini verdiği toplantıda vatandaşların sorularını yanıtladı. CHP’li Cemil Tugay, “90 dakika aktarımını ücretsiz yapacağız. Şimdi bize suyun fiyatı ile ilgili bir şeyler söylüyorlar. Yüksek diyorlar ama bu işlerin hesabı, kitabı var. Yüksek olmasının bir sebebi var. Ben de bu nedenle AK Parti’nin Büyükşehir Adayı, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a seslendim. O elektrik faturasını yüzde 50 indirsin, söz veriyorum ben su faturasını yüzde 75 indireceğim. Size söz veriyorum yapacağımız düzenlemeler ile 2 sene içinde Türkiye’de en ucuz suyu kullanan şehirlerden biri olacağız. Öncelikle giderleri azaltarak, tasarruf ederek kaynak yaratmamız lazım. Kesinlikle gereksiz yere bir kuruş harcanmayacak, asla israf edilmeyecek, lüks hiçbir harcama yapılmayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi suyu da ulaşımı da en ucuz kullanan şehir olana kadar gerekli tüm önlemler alınacak” dedi.

4.jpeg

Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun, “Burada yanımızda olan adaylarımıza çıktıkları yolda başarılar dilerim. Çalışmalarınızla, projelerinizle İzmir’e yakışan olsun; barış içinde bir seçim olsun. Kutuplaşma olmadan bir seçime gidilsin, en büyük temennimiz sağduyulu olmak. Adaylarımızın her biri çok kıymetli, İzmir için emek veriyor, mücadele ediyorlar. Her birine tekrar başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay’ın bir sonraki durağı ise Ardahan İli Hanaklılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği oldu. Kaz gecesi etkinliğinde bir araya gelen yurttaşlarla buluşan Önal ve Tugay, dayanışma mesajları verdi.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.