CHP’li Başkan Atatürk Resmini Kaldırdı!

CHP’li Başkan Atatürk Resmini Kaldırdı!

Gaziemir Belediye Başkanı CHP’li Halil Arda, başkan olduktan 9 ay sonra makam odasında yaptığı tadilatla, daha önceki başkanlar döneminde var olan Atatürk ve Türk Bayrağı fotoğrafı şimdi yok...

Medya Ege- Başkan Arda’nın bu değişikliğine tepki de sosyal medya üzerinde çık gibi geldi. 31 Mart seçimlerinden sonra yaptığı ilk icraatı,  belediye binasında bulunan kediyi sokağa atmakla gerçekleştirdiği için ağır eleştirilen alan ve hayvan severlerin tepkisini çeken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya bir tepki de belediyedeki makam odasından geldi.

whatsapp-image-2020-01-07-at-22.14.48.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olup, seçimi kazanarak Gaziemir Belediye Başkanı olan Halil Arda, makam odasında değişiklik yaptırdı. Bu değişikliği yaptırırken de, makam odasında, makam masasının arkasında daha önceki belediye başkanları döneminde duran Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı şimdi yok...

Kendisinin makamında ziyaret edenlerle fotoğraf çektirmesi ve fotoğrafların sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya tepkiler de ard arda gelmeye başladı. Başkan Arda’ya ‘Atatürk’ü neden kaldırdınız?’, ‘Atatürk’ten rahatsız mı oldun?’ gibi sert sorular soran vatandaşlar, bu konuyla ilgili olarak belediyenin veya CHP İzmir İl Başkanlığı’nın bir açıklama yapmasını istediklerini de belirttiler.

whatsapp-image-2020-01-07-at-22.14.48-(1).jpeg

Atatürk’ün ve Türk Bayrağı’nın makam odasında olmamasının arkasındaki düşüncenin ne olduğunu merak eden Gaziemirliler ise, “Atatürk’ün kurduğu CHP’nin adayına oyumuzu veriyoruz, o da başkanı olduğu partinin kurucusunun resmini indiriyor” diyerek tepki verdi.  Gaziemir Belediyesi Meclis üyelerinin bazıları da, durumu kabul edemeyerek, tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum