CHPli başkanlardan 2. tur mesajı: İnanıyoruz, kazanacağız

CHPli başkanlardan 2. tur mesajı: İnanıyoruz, kazanacağız

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tura kalmasından sonra CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında önemli bir toplantı gerçekleşti. Toplantı sonrası CHPli belediye başkanları "Biz buradayız, kazanacağız" mesajı verdi.

MEDYA EGE - 14 Mayıs Seçimlerinin ikinci tura kalması sonrasın CHP İzmir İl Başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri ve CHPli belediye başkanları katıldı.

İl Başkanı Aslanoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem ikinci tur çalışmaları oldu. Toplantı sonrası belediye başkanları sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, “Biz buradayız” mesajı verdi.

İşte belediye başkanlarının 2. Tura ilişkin mesajları:

fwmpelkwcaa-i-6.jpg

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

Buradayız. Sadece Türkiye'nin bir yarısı için değil, diğer yarısı için de buradayız. Bir şeyden çok eminiz; mevsimler bazen gecikir ama güneş er geç kendisini gösterir. Işığı ve ısısı herkesi sarıp sarmalar.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

Biz buradayız… Aynı kararlılık ve inançla sürdüreceğiz mücadelemizi. Haramilerin saltanatını yıkacağız ve ülkemizi yeniden güzel günlere kavuşturacağız. Biz inanıyoruz, siz de inanın. Kazanacağız. Sana söz.

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA

Sana söz, buradayız. Seçimlerin 1. turunun ardından milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte il başkanlığımızda düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldık. İkinci turda 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için tüm gücümüzle çalışacağız.

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI ADİL KIRGÖZ

İl Başkanlığımızda bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdik. Umudumuzu, inancımızı asla yitirmedik. İkinci tura hazırız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanlığına taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

fwmsi7ewyamfaog.jpg

KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI İLKAY GİRGİN ERDOĞAN

Biz buradayız.. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk tur ardından 28 Mayıs'taki ikinci turda 13. Cumhurbaşkanımız Kema lKılıçdaroğlu'nu seçeceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz. CHP il başkanlığımızda iki haftalık çalışmamızın yol haritasını çıkardık. Her şey çok güzel olacak

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN KARAKAYALI

Buradayız…

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

"Yok öyle umutları yitirip, karanlıkta savrulmak" Buradayız.. Tüm gücümüzle daha çok çalışacağız.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

CHP İzmir İl Örgütümüz, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile buradayız. Hazırız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.