CHP'li belediye başkanları hemfikir: Geliyor gelmekte olan

CHP'li belediye başkanları hemfikir: Geliyor gelmekte olan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li belediye başkanları ile Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde sabah saatlerinde bir araya geldi

CHP'li belediye başkanları, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde sabah saatlerinde bir araya geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da toplantıya başkanlık etmek üzere öğleden sonra tesise geldi. Kılıçdaroğlu belediye başkanlanıyla birlikte seçim çalışmalarının startını verecek.

fsd9c2nwcaillmr.jpeg

İzmir'den de Anakara'daki toplantıya katılan çok sayıda belediye başkanı oldu.

Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınladı.

Başkanların destek mesajları:

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları toplantısı için Ankara’dayız. Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız. Aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz.

fsdxstiwiaackug.jpeg

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları toplantısı için Ankara’dayız. Ülkemizin her ferdi için büyük ve güzel hedeflerimiz var. Bu ülkenin insanları mutlu olmayı hak ediyor. #GeliyorGelmekteOlan

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ

Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Toplantısına katıldık. 4 Mayıs Genel Seçiminde yürütülecek seçim stratejilerinin detaylarını konuştuğumuz toplantımızda alınan karar ile ülkemizin aydınlık yarınlarını hep birlikte inşa etmek üzerine var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

fsdwfiwxsaegzz8.jpeg

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

3. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde herkes için eşitliği, özgürlüğü, adaleti ve refahı müjdeleyen Türkiye'nin umut ve kararlılığını yurttaşlarımızla paylaşacağız. Başlıyoruz…

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde seçim startını veriyoruz. CHP'li belediye başkanları olarak ikinci yüzyılına giren Cumhuriyetimize barışı, demokrasiyi, refahı, liyakati, şeffaflığı ve hukuku getirmek için #başlıyoruz.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI CEMİL TUGAY

Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Toplantısına katıldık. 14 Mayıs Genel Seçimi gündemiyle yapılan toplantıda seçim kampanyalarının detaylarını konuştuk. Hem kendi bölgemizde hem de ülkemizin her bir köşesinde, demokrasinin kazanması, Türkiye'nin ikinci yüzyılında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yükselişimiz için çalışacağız.

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

CHP Genel başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde belediye başkanlarımız ile birlikte seçimler öncesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldik. Cumhurbaşkanımıza, başaracağımızın sözünü verdik.Güzel yarınlarımız ve aydınlık bir Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız!

fsdyqmtwyaax6uc.jpeg

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ

13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen belediye başkanları buluşmasındayız. 14 Mayıs'ta ülkemizin ve milletimizin nefes alması için çalışacağız.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen Belediye Başkanları toplantısındayız. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde seçim güvenliğini ve geleceğe yönelik planlarımızı konuşuyoruz.

fsefrllxgaaoh6t.jpeg

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA

Belediye Başkanları Toplantımızı, Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdik. Ülkemize Adalet Gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.