CHP'li belediye başkanları, koordinasyon toplantısında bir araya geldi

CHP'li belediye başkanları, koordinasyon toplantısında bir araya geldi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında belediye başkanları koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında, CHP'li belediye başkanları bir araya gelerek koordinasyon toplantısı yaptı. Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

fy0qmzrwaaihyzu.jpeg

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "İl başkanlığımızın organizasyonu ve Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın’ın katılımıyla belediye başkanları koordinasyon toplantısı yapıldı. İzmir’in hakkını savunmaya ve kentimize yakışan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" denildi.

CHP'li belediye başkanları ise toplantıya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

fy0n7fxxsamg2q5.jpeg

İŞ O MESAJLAR:

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA

Seçim Değerlendirmesi başlığıyla İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu toplantıya katıldık. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın, İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İlçe Belediye Başkanlarımızla seçim değerlendirmemizi ve yol haritasını konuştuk.

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI ADİL KIRGÖZ

CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanımız Sayın Şenol Aslanoğlu'nun katılımlarıyla İlçe Belediye Başkanları olarak bir araya geldik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya geldik.

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın'ın ve il Başkanımız Sayın Şenol Arslanoğlu'nun katılımıyla Partimizin İzmir Belediye Başkanları olarak bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tüm değerli katkılar için teşekkürler.

fyz1a4uxoamwkso.jpeg

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın’ın katılımıyla İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik.

2-001.jpg

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.