CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları toplanıyor

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları toplanıyor

29 Ağustos'ta İstanbul'da buluşacaklar.

29 Ağustos'ta 11 CHP'li büyükşehir belediye başkanının İstanbul'da toplanacağını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Gündemimiz belli. Ne konuşacağımız belli. Kimse bize bu aklı vermedi. Bizim hata yapma, kızma, bağırma, dağıtma, bölme, parçalama gibi bir lüksümüz yok" dedi.

"11 büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbul'da toplanacağız"

Amaçlarının sadece yerelde başarılı olmak olmadığını, başarıyı genel iktidara taşımak olduğunu söyleyen Seçer, "29 Ağustos'ta 11 büyükşehir belediye başkanı olarak İstanbul'da toplanacağız.  Gündemimiz belli. Ne konuşacağımız belli. Kimse bize bu aklı vermedi.

Biz 11 kişi oturduk dedik ki 'bizlere biçilen müthiş bir misyon var.' Türkiye'nin gözü 11 CHP'li büyükşehir belediye başkanının üzerinde. Daha geniş bir resimle CHP'li 251 belediye başkanının, Millet İttifakı içerisinde yer alan siyasi partilere mensup belediye başkanlarının ve HDP'li başkanların üzerinde.

O zaman bizim on düşünüp, bir konuşmamız lazım. Bizim hata yapma, kızma, bağırma, dağıtma, bölme, parçalama gibi bir lüksümüz yok. Bizim ortaya koyacağımız performans ve başarı İstanbul'dan Hatay'a kadar ülkemizin siyasetini, siyasetin etkilediği alanları, gelecek yol haritasını belirleyecek.

Bu yol öyle kolay bir yol değil. Meşakkatli ve engebeli bir yol. Bu yolda yürüyecek adamın çok dirayetli olması, ayağını nereye basacağını bilmesi lazım. Bütün gözler şimdi bizim üzerimizde. Herkes yaptığımızla ilgileniyor" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.