CHP'li Çalkaya, “Onların farkındayız ve yanındayız”

CHP'li Çalkaya, “Onların farkındayız ve yanındayız”

Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle Balçovalı özel çocukların düzenlediği partiye katıldı. Fatma Çalkaya “Onların farkındayız ve yanındayız” dedi.

Birleşmiş Milletler’in toplumda Down Sendromlu bireyler için farkındalık yaratmak, onların toplumdaki sorunlarını çözmek için ilan ettiği 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dünyanın birçok yerinde faklı etkinliklerle kutlandı. Balçova’da belediye tarafından Engelli Rahabilitasyon Merkezi’nde engelli bireyler ve aileleri için bir parti düzenlendi. Değişik yaş guruplarında birçok çocuk partide zaman geçirerek gönüllerince eğlendi.

engelsiz02.jpg

ngelsiz partiye davet edilen CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya tek tek tüm çocuklarla görüşerek isteklerini sordu. Balçova’da 15 yıldır belediyenin engelli bireyler için özel bir hizmet verdiğini ifade eden Fatma Çalkaya “Biz onların farkındayız ve yanındayız. Bundan sonra da tüm gücümüzle onların hayatının kaliteli olması için harcayacağız. Engelli Merkezinin hizmet çeşitliliğini artırarak kendilerine özel bir Engelli aracı da alacağız” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.