CHP'li Gümrükçü: "Öncelikli sorunumuz Çiğli'ye kent kimliği kazandırmak!"

CHP'li Gümrükçü: "Öncelikli sorunumuz Çiğli'ye kent kimliği kazandırmak!"

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Utku Gümrükçü, Çiğli’nin kentleşmeye bağlı olarak kent kimliğini kazanamaması en büyük sorun olduğunu belirtti.

Medya Ege TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Siyaset Gündemi’ programına konuk olan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Utku Gümrükçü, Çiğli’nin kentleşme anlamında büyümesine bağlı olarak yetersiz kaldığını belirterek, “Öncelikli sorunumuz Çiğli'ye kent kimliği kazandırmak için aday adayı oldum” dedi.

Medya Ege TV’de, Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanan ve sunulan ‘Siyasetin Gündemi’ programının bugün ki konuğu, CHP Çiğli İlçe eski başkanı, CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Utku Gümrükçü oldu. Bir dönem CHP İzmir İl Başkanlığı içinde yarışa giren Gümrükçü, isminin Bergama, Foça, Karşıyaka, Bayraklı, Konak gibi ilçelerden başkan aday adayı olarak geçmesinden dolayı mutlu olduğunu, gurur duyduğunu, CHP teşkilatının, CHP’lilerin kendisine bu gururu ve mutluluğu yaşattığını belirterek, “Partim beni, nereden aday gösterirse göstersin CHP’nin bir neferi gibi, Türkiye’nin kazanması için çalışırım. Ben Çiğli’de siyaset yapmış, Çiğlilerle yaşamış, Çiğli’nin ne olması gerektiği üzerinde düşünmüş bir siyasetçi olarak bütün enerjimi oraya vermek için aday adayı oldum” dedi.

Çiğli’nin, ekonomi, kültür, eğitim ve sağlık alanında büyük bir gelişme potansiyeli içinde olduğuna dikkat çeken Gümrükçü, “Çiğli en büyük darbeyi, 1982 yılında Karşıyaka’nın bir mahallesi olarak yedi. Ondan beridir Çiğli’de yaşayan insanlar uzun yıllar Karşıyakalıyız demek zorunda kalmıştır. Bu Çiğli’nin kent kimliğine kavuşması en büyük sorunumuz. Biz partimiz takdir eder bu görevi bize verirse, birinci hedefimiz bu kent kimliği kazandırmak olacak. Çiğli’nin, Çiğlilerin buna büyük ihtiyacı var. İzmir’in nüfusunun 6 katı kadar daha çok büyüyen Çiğli’nin bu büyümeye göre kendini geliştirmediğini görüyoruz” dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Utku Gümrükçü, “CHP’nin yerel yönetim siyaseti bellidir. Bizler de bu partinin aday adayları, adayları veya ileride başkanları olarak partimizin yerel yönetim çizgilerinde çalışma yapağız. Çiğli’nin kaderini şu anda etkileyen, Çiğli’yi ikiye bölen demir yolunun yer altına inerek Çiğli’nin kaderinin değiştirmesini sağlamak zorundayız. Harmandalı çöplüğünü, bütün yerel ve merkezi yöneticilerle el birliği içinde kaldırmalıyız” dedi.

Çiğli’nin büyük bir sosyal ve kültür kenti olması gerektiğini belirten CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Utku Gümrükçü, “Çiğli’nin denizle buluşmasını sağlamak istiyoruz. İzmir Körfezi’nin en uzun sahiline sahip Çiğli’nin, Çiğlilerin denize kıyısına kadar gidebilmesi gerekiyor. Bununla ilgili büyük imar sorunu var ama onları da zaman içinde aşacak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kara kaplı defterimde Çiğli için, Çiğliler için büyük projelerimiz var onları, zamanı geldiğinde tek tek açıklayacağız. Ben Çiğli’yi, Çiğlilere partimiz aracılığıyla hizmet etmek için aday adayı olarak yola çıkan bütün adaylara başarılar diliyorum. Her birisi, Çiğli’ye hizmet etmek için çıkmıştır bu yola. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, biz de Çiğli için düşündüğümüz vizyonumuzla varız. Takdir, önce CHP Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimimizin, sonra Çiğli halkının”dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum