CHP'li Gürer, vatandaşların sorunlarını dinledi!

CHP'li Gürer, vatandaşların sorunlarını dinledi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kahvehaneler ve sokaklarda vatandaşlarla görüştü, sorunlarını dinledi..

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son Başbakan olan Binalı Yıldırım’ın seçim öncesinde Niğde’ye gelip, havaalanı sözünü verdiğini hatırlattı. Gürer, “18 yıldır AKP sözcüleri Niğde’ye gelip, havaalanı sözü verir, seçim biter havaalanı unutulur. Niğde Endüstri Sanayi Bölgesi içinde 4 yıl oldu söz verileli. Niğde ile gündeme alınan Karaman ili tamamlandı. 2017 yılında Berat Albayrak, ihaleye çıkıldığını söylemişti. Hala ihale olacak. Çevre felaketi olan Akkaya Barajı da 18 yıldır sadece sözde temizlenir. Seçim öncesi Niğde’de petrol çıkar, seçim sonrası ise petrol yok denir” ifadelerini kullandı.

altinhisar-bor-kadin-muhtarlar-(2).jpg

“NE YOLLAR BİTTİ NE DE BAŞLAYAN YATIRIMLAR!”

Niğde Merkez Ketençimen yolu ve Çiftlik yolunun hala bitilemediğini hatırlatan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Niğde için söylenen yüksek hızlı trende hiç bir projede yok. Niğde’de BİRKO bu dönemde kapandı, en azından iplik ve tekstil fabrikalarına özel destek sağlansın, o konuda da iktidardan ses yok. Niğde’ye yeni iş alanları da açılmıyor. Patates depoda bekliyor, üretici maliyetine satamıyor. İşsizlik almış başını gidiyor. Niğde genelinde yoksulluk artıyor. Çözüm için bütçede Niğde’ye ayrılan hiç bir destek yok. Yap işlet ile otoyol inşaatı sürüyor. Onunda biteceği söylense de daha inşası devam ediyor. Köy göletlerinin beklentileri karşılanmadı. Köylerde nüfus azalıyor. Çiftçi ve besicinin sorunları artıyor. Niğde ili 2020 için turizmde de umut verici değil. Başlayan yatırımlar zamanında bitmiyor” ifadelerini kullandı.

Gürer; kültür, folklor ve doğa zengini olan Niğde iline, iktidarın gereken desteği 18 yıldır vermediğini de konuşmalarında ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.