CHP'li ilçe belediye başkanlarından Kemal Kılıçdaroğlu'na taziye mesajı

CHP'li ilçe belediye başkanlarından Kemal Kılıçdaroğlu'na taziye mesajı

CHP'li İzmir ilçe belediye başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısını kaybetmesi sebebiyle başsağlığı mesajı yayınladı.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Hüseyin Gündüz yaşamını yitirdi. Vefat haberinin ardından bir çok CHP'li İzmir ilçe belediye başkanı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sabır ve başsağlığı diledi.

Sosyal medya hesaplarından başsağlığı paylaşımında bulunan isimler şu şekilde:

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden dayısı Hüseyin Gündüz’e Allah’tan rahmet, Genel Başkanımıza, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum."

ekran-alintisi-7.jpg

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dayısı Hüseyin Gündüz'ün hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Gündüz’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

ekran-alintisi-5.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Hüseyin Gündüz'ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Hüseyin Bey’e Allah’tan rahmet, Genel Başkanımıza, tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

ekran-alintisi-6.jpg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur,"Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden dayısı Hüseyin Gündüz'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

ekran-alintisi-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.