CHP'li İzmir milletvekillerinden gazeteci Merdan Yanardağ'a destek

CHP'li İzmir milletvekillerinden gazeteci Merdan Yanardağ'a destek

CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Tuncay Özkan, gözaltına alınan gazeteci Merdan Yanardağ'a destek paylaşımında bulundu.

MEDYA EGE - TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ hakkında, bir televizyon programında Abdullah Öcalan ile ilgili kullandığı sözleri gerekçesiyle 'Suçu ve suçluyu övme' ve 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından re'sen soruşturma başlatılmıştı. Gazeteci Yanardağ, soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Tuncay Özkan, sosyal medya hesaplarından gazeteci Yanardağ'a destek paylaşımında bulundu.

CHP'li Polat yaptığı paylaşımda, "TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ aydındır, vatanseverdir, gazetecidir. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Terörle aydın gazeteci Merdağ Yanardağ’ı yan yana getirmeye çalışmak nafile bir çabadır" dedi.

fznxx2gwaaakxaq.jpg

CHP'li Özkan ise paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu bir gözdağıdır. Anlamsızdır. Merdan Yanardağ bir vatan severdir. Fikirlerini beğenmediklerinizi polis ve yargı yoluyla dizayn etmekten vazgeçin. Türkiye’ye yazık ediyorsunuz."

1140901-1447507392.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.