CHP’li Kani Beko’dan ‘afet’ vurgusu

CHP’li Kani Beko’dan ‘afet’ vurgusu

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko,  İzmir’de yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklamada bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko,  İzmir’de yaşanan sel felaketiyle ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti, şu mesajı yayınladı:

İzmir’de maalesef yine bir doğal afet yaşadık. Depremin ardından henüz 3 ay geçti bugün de yoğun yağışın ardından bir sel felaketi yaşadık. Öncelikle bütün İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden bir vatandaşımız var, kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve diğer tüm belediye başkanlarımız sahada, vatandaşımızın yanında ve gerekli tüm desteği sağlıyorlar. Tüm belediye ekipleri de gerekli müdahaleyi yapıyor. Tüm belediyelerimiz gerekli iyileştirmeleri hızla yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Yineliyorum bu bir afet durumu, bunun üzerinden siyaset yapmaya ve belediye çalışmalarını karalamaya gerek yok. Bu gibi doğal afet durumlarında birlik olacağımız, halkımızın, İzmirlimizin yaralarını saracağımız zamanlarda siyaseti rafa kaldırmalıyız ki samimi olalım. Felaketten siyasi rant çıkarmaya çalışmak, İzmir Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını karalamak İzmir halkına haksızlıktır.

Alt yapılarda eksiklikler olabilir. Göç alan ve kentsel dönüşümlerin yaşandığı bölgelerde sıkıntılar olabilir. Kentin sorunlarını çözecek deneyim, tecrübe, birikimi olan belediye kadrolarımız var. 20 yıl belediyede çalışan bir personel olarak biliyorum. Deneyim ve olgunluk sahibi olan başkanlarımıza ve halkımıza önemli olan deprem, yangın, sel baskınları gibi afetlerde yardımcı olmak. Öte yandan küresel ısınma ve ekolojik dengenin bozulmasından dolayı 4 ayda yağması gereken yağmur 4 günde yağdı. Afetleri kendi ellerimizle çoğaltmayalım, kendi kendimizin ve doğanın katili olmayalım. Güzel İzmirimin güzel insanlarına tekrar büyük geçmiş olsun, yaralarımızı hep birlikte en kısa zamanda saracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.