CHP'li Karaman,"Bayraklı'da ilk işimiz 'ulaşım'"

CHP'li Karaman,"Bayraklı'da ilk işimiz 'ulaşım'"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, Bayraklı’nın birçok acil sorunu bulunduğunu belirterek, “Ancak ilk ve en acil işimiz ulaşım sorunlarına neşter vurmak olacak” dedi.

Bayraklı’da yaşayan halkın en büyük sorunlarından biri de ulaşım… Öyle ki bir aracın zor geçebileceği sokaklar, belediye otobüslerinin ilerlemekte güçlük çektiği caddeler, dolmuşların dönüş yapamadığı daracık alanlar… Büktün bu sorunları her Allah’ın günü yaşayarak bugünlere geldiğini anlatan CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, göreve gelmesi halinde ilk müdahalenin ilçenin ulaşım alt yapısına olacağını söylüyor. 

72b9a3c47a328fcaf24722442a74dd971547729984.jpg

Karaman, Bayraklı’nın yıllardır insanlarına çile çektiren ulaşım alt yapısına mutlaka neşter vuracaklarını ve adeta bir ulaşım devrimi ile bu sorunun üstesinden geleceklerini kaydetti. 

88950b12016202c8798ffe8d0bb46eea1547729844.jpg

Kendin hayati sorunlarını önceleyen projeleri ve söylemleri ile dikkat çeken CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Karaman, ilçenin trafik ve ulaşım sorununa da kayıtsız kalmadı. Karaman, “Medeniyeti en fazla sağlayan, geliştiren, sosyal hayata can veren şey ulaşım ve iletişim altyapısıdır. Bunlar şehir insanının en temel en hayati ihtiyaçlarıdır. Ancak bugün baktığımızda Bayraklı’da sağlıklı bir ulaşım alt yapısı yok. Bir ilçenin ticari yaşamı da o ilçede yaşayanların ilçeyi kolay dolaşabildiği kadardır. Ulaşımı mükemmel olan bir kentte insanlar rahat hareket eder, hareket de ticarete ve sosyal yaşama dönüşür. Bu noktada kesin kararlıyım, bu görev bana verilirse Bayraklı’nın ulaşımında bir devrime imza atacağız ve Bayraklı’yı bu çileden kurtaracağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.