CHP’li Meclis Üyesi Bilen: İlkay Girgin Erdoğan derhal istifa etmelidir

CHP’li Meclis Üyesi Bilen: İlkay Girgin Erdoğan derhal istifa etmelidir

Karaburun Belediye Meclisinin son toplantısında CHP'li Meclis Üyesi Dr. Alpaslan Bilen, Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ı istifaya çağırdı.

MEDYA EGE ÖZEL – İzmir kamuoyu Belediye Meclisine gerçekleşen tartışmaları konuşuyor.

Belediyenin son meclisinde CHP’li üye Dr. Alpaslan Bilen’in sözlü önerge olarak Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın istifasını istemesi sonrası İzmir kamuoyu hareketlenmişti.

2022-09-24-1664052663156-alparslan-bilen.jpg

Meclis Üyesi Dr. Bilen son meclis toplantısında Karaburun’da bugüne kadar yapılmayanları ve yapılması gerekenleri meclis salonunda okuduktan sonra konuşmasının sonunda şu açıklamaları yaptı: "Bir şefin bir orkestra gibi çeşitli enstrümanları çalabilecek, kullanabilecek ustalar ve buna ait yürütebilecek bir orkestra şefi gerektirir. Bu orkestra belediye meclis üyeleridir. Kişiye özel kalıcı icraat yüksek profilli sanatçılardır. Beklenen icraatı ustalıkla notaları okuyup anlayabilen bir orkestra şefi şarttır. Aksi taktirde ortaya bir senfoni değil kakafoni çıkar.”

fajsafj21321312.jpg

Başkan Erdoğan’ı eleştiren Bilen “Sayın İlkay Girgin Erdoğan’ın derhal üyelikten çekilmesi ve derhal istifa etmesidir” sözleri ile Başkan Erdoğan’ı istifa etmeye çağırdı.

Öte yandan ilçede 5 yıl AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Adem Avcı, Karaburun’da uzun yıllardır Başkan Erdoğan’dan rahatsızlık olduğunu ve artık CHP’li Meclis üyelerinin de rahatsızlıklarını dile getirdiğini söyledi.

whatsapp-image-2023-06-12-at-11-56-51.jpeg

Başkan Avcı şunları aktardı: “5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bu süreçte pek çok sorunu dile getirmeye çalıştım. Birçok mahkeme açtık. Şu anda ağır cezada devam eden 2 davamız var. İlçedeki sorunlara sadece AK Partililer mi ses çıkaracak derken son zamanlarda görüyoruz ki CHP’nin kendi içinde kaynamalar var. Son meclisten önce 15 gün öncesine kadar da meclis üyeleri belediye başkanının son 9 ayı olduğunu sosyal medyasından paylaşmıştı.

Son mecliste de CHP’li meclis üyesi kendi belediye başkanını istifaya çağırdı. Artık sadece AK Partililer değil CHP’liler de bundan çok rahatsız olmaya başladı. Çok açık ve net halkın karşısında dile getirmeye çalışıyorlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.