CHP'li Mehmet Gürbilek'ten AK Partili Mustafa Gökçe’ye tepki!

CHP'li Mehmet Gürbilek'ten AK Partili Mustafa Gökçe’ye tepki!

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin Sarıçay Barajı ile ilgili açıklamasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür edilmemesi ile ilgili olarak bir açıklama daha yaptı.

CHP’yi algı operasyonu yapmakla suçlayan Gökçe’yi sert bir dille eleştiren Gürbilek “Asıl algı operasyonu, finansmanını Büyükşehir Belediyemizin karşıladığı, Aydın halkının cebinden çıkan paralarla yapılan Sarıçay Barajı’nı sanki hükümet yapıyormuş gibi lanse etmek ve Özlem Başkanın ismini bile deklare edememektir” dedi. 

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Sarıçay Barajı ile ilgili açıklamamız Sayın AKP İlçe Başkanına çok dokunmuş olacak ki yine bizi kendi yaptıkları algı operasyonlarıyla suçlamış. Bak Sayın Gökçe, hassasiyetten bahsetmişsin. Ancak ülkeyi Katar’a peşkeş çeken hükümetten hiç bahsetmemişsin. Ülkemizin silah fabrikalarının, limanlarının, Borsa İstanbul’un hisselerinin, önemli devlet değerlerinin neden Katar sermayesine peşkeş çekildiğine hiç değinmemişsin. Bahçeli affı kapsamında kendi çıkardığınız kabadayı, Genel Başkanımıza tehdit dolu mesajlar yayınlarken herhalde siz Katar’dan gelecek paraları hesaplıyordunuz ki hiç tepki vermediniz. Neyse ki algıda operasyon sizin işiniz Sayın Gökçe. İki tane maskeyi halka dağıtama, halka hizmet aracı alımına mecliste red kararı ver, yıllardır kent otoyollarındaki refüjlere ot bile dikeme sonra oturduğun yerden siyaset yapmaya çalış. Hatırlatayım Sayın Gökçe, finansmanını Büyükşehir Belediyemizin karşıladığı, Aydın halkının cebinden çıkan paralarla yapılan Sarıçay Barajı’nı sanki hükümet yapıyormuş gibi lanse etmek ve Özlem Başkanın ismini bile deklare edememek algı yaratmaktan başka bir işe yaramaz. Yazında, 17 milyon TL yatırım yapılarak sona gelinen Kirazlı içme ve kullanma suyu isale hattından bahsedip de Özlem Çerçioğlu’na bir teşekkür etme erdemini göstermeni zaten senden beklemiyoruz. Aydın ve Kuşadası halkı yapılanları görüyor Sayın Gökçe. Rahatsız olmana gerek yok. Neyse ki halka hizmet aşkıyla gece gündüz çalışan CHP’li belediye başkanlarımız var. Unutma ki güneş balçıkla sıvanmaz. Sizin üflemenizle bizim hizmet ateşimiz sönmez Sayın Gökçe…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.