CHP’li 'O' isim uyardı: 'Bayındır’da bizi hüsran bekliyor'

CHP’li 'O' isim uyardı: 'Bayındır’da bizi hüsran bekliyor'

CHP Bayındır’da meclis üyesi listesi kriz yarattı. 9. sıradaki Hamit Kırkıcı ve 10. sıradaki Hafize Özkır, meclis aday listesinden istifa etti.

Her iki isim de ön sıralara partili olmayan ve partiyi tanımayan isimlerin yer almasından dolayı adaylıktan ayrıldıkları öğrenildi. CHP Bayındır eski İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, “45 ay ilçe başkanlığı yaptım. Listedekilerin çoğunu tanımıyorum. Maalesef Bayındır’da bizi hüsran bekliyor” dedi.

CHP’nin yerelde iktidar olduğu, son milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’nin birinci olduğu Bayındır’da kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. CHP, mevcut belediye Başkanı Ufuk Sesli ile yola devam ederken AK Parti eski İlçe Başkanı Ufuk Demirezen’i aday gösterdi. İlçede İYİ Parti CHP’yi, MHP ise AK Parti’yi destekleme kararı aldı. Bu durum başkan adaylığı yarışını daha da kızıştırdı.

İSTİFALAR GELDİ

CHP’nin meclis üyesi aday listesi ilçe örgütünde tartışma çıkardı. 9. sıradaki Hamit Kırkıcı ve 10. sıradaki Hafize Özkır, meclis aday listesinden istifa etti. Her iki isim de ön sıralara partili olmayan ve partiyi tanımayan isimlerin yer almasından dolayı adaylıktan ayrıldıkları öğrenildi. 

bazz2113213123.jpg

ESKİ İLÇE BAŞKANI UYARDI!

CHP Bayındır eski İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek de YSK’ya verilen listeye tepki gösterdi. Aydilek, “45 ay ilçe başkanlığı yaptım. Bu listedekilerin çoğunu tanımıyorum. Adaylardan çoğu partinin kapısından içeri girmedi. Maalesef Bayındır’da bizi hüsran bekliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.