CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları;

CHP olarak darbelerin her türlüsüne karşıyız. YSK'nın eliyle de yapılsa karşıyız. 

(Gazetecilere yapılan saldırılar) Tek adam rejiminin yönettiği ülkemizin başkentinde meydan zorbalara bırakılmış görünüyor. Saldırganlar serbest bırakılıyor, yeni saldırılara göz kırpılıyor. Birileri kızgın demirin ateşini harlıyor.

İçişleri Bakanı bunlarla uğraşacağına İstanbul'da oy toplamanın peşinde. Devleti yönetmek için milletten yetki almış cumhurbaşkanı işini gücünü bırakmış İstanbul'da rant için oy toplamaya çalışıyor. Dünyanın hangi yerinde cumhurbaşkanı kaybettiği seçimler üzerinden mızıkçılık yapmaktadır? Cumhurbaşkanı dediğin parti başkanlığına talip olmaz. 

(Kılıçdaroğlu'na linç girişimi) AK Parti'li yetkililere soruyoruz: Genel başkanımıza saldıran inek hırsızı ile partinizin ilişkisi kesildi mi? Hala partinizin üyesi mi? Cevabınızı bekliyoruz.
 
İSTANBUL SEÇİMİ

Artık ne yazık, ne ayıp, ne günah biliyorlar. Bu millete karşı işlediğiniz günahlarını ne yapacağız? Rantları elden gitmesin de ne olursa olsun gerekirse ahiretlerini yakmaya hazırlar. Kişilere, cemaatlere akan su millete akınca rahatsız oldular.

MELİH GÖKÇEK'İN CİPLERİ

Görevden alınan başkanın altında yıllarca 3 tane cip kalmış. Bu cipler hangi sıfatla tahsis edilmiş? Böyle bir usül yok kamuda.  İtibardan tasarruf olmaz diyerek milletin vergileri bir avuç kişiye Lale Devri yaşatıyorlar. İnsanlar kendini yakacak hale geldiyse kimse itibardan bahsedemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.