CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair değerlendirmelerde yaptı

Öztrak'ın açıklamalarının satıraşları şöyle oldu:

Erdoğan'ın partisinin yaptığı girişim nedeniyle MYK'daki değerlendirmeleri aktarma fırsatı bulamadık. 700 hektar alan yangında kül oldu. Bakanlıktaki inatlaşma sonucu uçaklar beklerken ormanlar yanıyor. 17 Ağustos'un üzerinden 20 yıl geçti. Şehirlerimiz depremlere hala hazır değil. 25  yıl sonra yöneten kadrolar İstanbul'a ihanet ettiklerini kabul ettiler. Yandaşların talan ettiği İstanbul'u bunların elinden alıp CHP'ye emanet ettiler. Depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı anıyoruz. 

14 Ağustos'ta AK Parti 18. kuruluş yıldönümünü kutladı. Bu partiye gönl vermiş yurttaşlarımızı kutluyoruz. Artık AK Parti'lilerin bir kısmının partilerini kambur  olarak görmeye başladıkları anlaşılıyor. Herhalde yeniden gömlek değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorlar.  Yeni parti ile  17 yılın günahlarından arındıklarını zannediyorlar. Günahları o kadar çok ki hangi birini sayalım.

Yüksek Askeri Şuralarda devlerin kademelerini terör örgütü üyeleri ile doldurdular. Gazi Meclis'imiz bunların doldurduğu pilotlar ile bombalandı, yüzlerce yurttaşımız hayatını kaybetti. 
 
2011'e kadar kardeş dedikleri Esad'ı 2011'den sonra kalleş ilan ettler. 17 yılda özelleştirme diyerek kamu varlığını satıp savdılar. Ellerinde bir şey kalmayınca hazine arazisini satışa çıkardılar.  O da yetmeyince Tank Palet'i satışa çıkardılar. Tepki gelince seçim öncesi geri adım attılar. Şimdi özel şirket eliyle yapmaya çalışıyorlar. Kararname neden gizleniyor. 

Artık gerçekler ortaya çıkacak diye kararnameleri yayınlamaktan çekinir oldular.Tank Palet fabrikasının özelleştirilmesine karşı çıkan vatansaşlarımız Adapazarı'nda oturma eylemi başlatıyorlar. O da yetmeyince ihtiyat akçesine, milletin kefen parasına el koydular.

AK Parti'nin 18. yılında ne adalet var ve hukuk var. 18. yılda tek adam ve sosyete damattan başka görüntü yok.  Ülkede işssiz sayısının 8  milyona dayandığını görüyoruz. Bu rakamları 2014'teki küresel krizde dahi görmedik. 

Şahlannışa geçen ekonomi değil işsizlik, vatandaşın sesini duymayan saray sosyetesi.  Çay da haziran ayından sonra bu kez de yüzde 15 zamlandı.  Hukuk insanların hukuksuzluğa  çanak tutması gerçekten vahim. 

Milliyetçi Hareket Partisinin sözcüsüne adam yerine koyup cevap vermek istemiyorm. Bu insanlar 5  ay önce YSK'dan da adli sicilden de geçer not aldılar. 5 ay sonra ne oldu da el çektiriyorsunuz? Sandıktan çıkmış insanlara el çektirirken bunun kesinleştirilmiş yargı kararları ile yapılıyor olması demokratik bir ülkeye, bir hukuk devletine yakışandır. Bizim yaptığımız demokrasiye, sandığa sahip çıkmaktır. Terörle en etkili mücadele de bu şekilde yapılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.