CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP'li Öztrak'tan flaş açıklamalar!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair açıklamalarda bulundu

Öztrak'ın konuşmasından satır başları;

Dün Anıtkabir ciddi skandallara sahne oldu. Seçilmiş vekillere girişte zorluklar çıkarıldı ama atanmışlar rahat rahat geçtiler. Bu cürrete artık dur deme zamanı gelmiştir. 

Bir partinin mitingindeymiş gibi Anıtkabir'de slogan atıldığını gördük. Bu saygısızlığı kınıyoruz. Anıtkabir yöneticileri ve MSB'nin açıklama yapmasını bekliyoruz. MSB bu duruma sessiz kalamaz. Bu densizler kimdir? Oraya nasıl sokulmuşlardır?

Siz Tank palet fabrikasını Katar ordusuna peşkeş çektiniz. Bu ülkede ilk kez milli ordumuzun kozmik odalarına bu iktidar döneminde teröristler ellerini kollarını sallayarak girdi. Gazi meclisimizi bombaladılar. Sayın Erdoğan dışında ülkenin hiçbir devlet adamı kendisine "aptal olma" diyen birinin yanına koşa koşa gitmedi. Ülkemizin ormanları, dereleri, dağları talan edildi. Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette herkes geleceğe güvenle bakıyordu. Şu an millet çaresizlikten ailesiyle birlikte yaşamına son veriyor. Sarayın kibirli adamı herkesi kör, alemi sersem sanmaya devam etsin. 

Öztrak şöyle devam etti; Ekonomiyle beraber toplumumuz da çözülüyor. Bu toplumun vicdanı ölüyor. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ama sarayın gündeminde milletimizin çaresizliği hiç konuşulmuyor. Asgari ücretliye konut kredisi vermeyi öneriyorlar. Asgari ücretlinin borç alacak hali kalmadı ki. Daha fazla borç yerine, asgari ücreti nasıl artırabiliriz onun hesabını yapsınlar. Borcu olanlar ailelerine sahip çıkılacağı umudunu da kaybettiler. Ekonomik krizi yok sayarak, rakamlara makyajlayarak sorunları gizlemeye çalışırsanız doğru çözümleri üretemezsiniz. 

ABD'DEN TÜRKİYE'YE İKİNCİ TEHDİT MEKTUBU

Yeni bir tehdit mektubu yollandığı söyleniyor S-400 konusunda. Bu doğru mudur? Doğruysa ne yapacaksınız?

Kahramanın Yolculuğu tartışması 

Genel Başkanımız konuyla ilgili olarak nerede durduğumuzu açıklamıştır. Bu kitapla ilgili söyleneceklerin hepsi söylenmiştir. Genel Başkanımızın sözleri üzerine söylenecek hiçbir söz yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.