CHP'li Öztrak'tan flaş kurultay açıklaması! En önemli önceliğimiz...

CHP'li Öztrak'tan flaş kurultay açıklaması! En önemli önceliğimiz...

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gazetecilerden gelen kurultay sürecine ilişkin "onur üyeleri" ile ilgili soruya "Bu kurultay sürecinde bizim en önemli önceliğimiz sağlıktan taviz vermeden demokrasinin en iyi şekilde işlemesini sağlamaktır. Gelmek istemeleri halinde kendileri için azami sağlık şartlarını sağlayacağız" şeklinde yanıt verdi.

Öztrak şöyle konuştu:

Bu kurultay sürecinde bizim en önemli önceliğimiz sağlıktan taviz vermeden demokrasinin en iyi şekilde işlemesini sağlamaktır. Biz bu kurultaya katılmak üzere gelecek onur üyelerimizle ilgili almayacağız diye bir şey demiyoruz ama tercih hakkını onlara bırakıyoruz. Bunun üzerinden partimize eleştiri yöneltmek insafsızlıktan başka bir şey değildir.

Ortada bir pandemi var, bu işin ne zaman düzeleceği belli değil. Bugün CHP'ye bu eleştirileri yöneltenlerin yarın ikinci dalganın başlaması ihtimalinde, bu kurultayı yapamaz duruma gelmemiz halinde Mart ayında ortaya çıkıp kurultayı yapamadılar, kayyum atayın diye bağırmaya başlayacaklarından hiç şüphem yok. Onur üyelerimiz başımızın tacıdır. Gelmek istemeleri halinde kendileri için azami sağlık şartlarını sağlayacağız.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları;

FETÖ'yü devletimizin kılcal damarlarına kadar yerleştiren Erdoğan başta olmak üzere FETÖ ile yan yana fotoğraf çektiren bazı kendini bilmezler partimize, genel başkanımıza olmadık iftiralar atıyor. Bizim partimizde boğazını yırtarak 'dön artık bitsin bu gurbetlik' diyerek okyanus ötesine arzuhal yazan genel başkan çıkmadı. Bölücü terör örgütünün başına 'sayın' diyen grup başkan vekili çıkmadı. Haddinizi bileceksiniz.

ÖZTRAK, DEVLET BAHÇELİ'YE SESLENDİ

FETÖ'nün kendisi okyanus ötesinde ama fikirleri iktidarda. Bunu her gün daha iyi görüyoruz. Çoklu baro demek, çoklu hukukun kapısını aralamak demek. Bugün birileri çoklu baro diyorsa bunu arkasında emperyalistler aranmalıdır.  Ak Parti'nin grup başkan vekili 'FETÖ PKK baro kursun arkadaş' diyor. Ama bundan daha üzücü olanı sarayın koalisyon ortağı Bahçeli'nin bu sözlere gık çıkarmamasıdır. Hayırdır sayın Bahçeli? Ortağınız bu ülkede PKK, FETÖ baro kurabilir derken sizin buna bir itirazınız olmayacak mı? Sarayın bekçisi olunca büyük ortadoğu projesinin de mi bekçisi oldunuz?

ERDOĞAN'IN ATATÜRK'E HAKARETİ

Erdoğan, Atatürk'ü tarihe karşı ihanetle suçladı. Bugün pek çok Filistinli Mescid-i Aksa'ya bile giremiyor. Bugün bizim topraklarımızda camilerimizde böyle bir zilleti yaşamıyorsak bu kimin sayesinde? Sarayın kibir abidesinin dil uzatmaya cürret ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde. Sayın Bahçeli'nin bu konudaki tutumunu da ibretle izliyoruz. Bahçeli Atatürk ve Fatih arasına nifak tohumu atan bizden değildir demişti. İyi de sayın Bahçeli bunu yapan sizin koalisyon ortaklığınızın başı. Bunu neden yutup sessiz kalıyorsunuz?

ERDOĞAN'IN KIDEM TAZMİNATI AÇIKLAMASI

Kıdem tazminatı meselesini kim çıkarttı? Saray'ın sosyete damadı. Şimdi adil olmayan bir düzenleme yapamayız diye bu işten vazgeçmiş görünüyorlar. Yaptıkları diğer düzenlemelere bakarsanız hepsi adaletsiz.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.