CHP'li Polat: "Bayramdan sonra ilk işim Tire'deki faciayı yerinde incelemek!

CHP'li Polat: "Bayramdan sonra ilk işim Tire'deki faciayı yerinde incelemek!

CHP'li Polat Kaz Dağları'ndan açıkladı:

Arif Çayan / (Çanakkale) - Kaz Dağları'nda Kanadalı firmanın altın arama uğruna binlerce ağacı katletmesine karşı CHP İzmir başkanları ve milletvekilleriyle Kaz Dağları'nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir Polat, Medya Ege Yönetim Kurulu Başkanı Arif Çayan'a özel açıklamada bulundu.

Aynı zamanda TBMM Çevre Komisyonu Üyesi de olan CHP'li Polat, Kaz Dağları'ndaki katliama dur demek için CHP İzmir'in düzenlediği basın açıklamasına katıldı. Kaz Dağları'nda Arif Çayan'ın Tire'deki doğa katliamı ile ilgili verdiği soruya cevap veren CHP'li Polat, bayramdan sonra ilk iş olarak Tire'ye gideceğini, burada Sütaş firması tarafından atıklarla tahribat edilen tarlaları ve arazileri yerinde inceleyeceğini dile getirdi. 

Polat, Arif Çayan'a yaptığı değerlendirmede, "Bilindiği gibi Tire ilçemizde bulunan tesisten çıkartılan atıklar, gübre süsü verilerek tarlakara ve boş arazilere dökülüyor. Dökülen atıkların bitkilere ve toprağa verdiği zarar görüntülerde ortada... Bayramdan sonra ilk iş olarak Tire'ye gidip tahribatı yerinde inceleyeceğiz. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de bu olaydan haberdar olduğunu biliyoruz ancak bir şey yapmayacaklarını da biliyoruz.  Bu konu hakkında CHP olarak elimizden geleni yapacağız" SÖZLERİNE YER VERDİ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum