CHP'li Purçu'dan Başkan Soyer'e destek!

CHP'li Purçu'dan Başkan Soyer'e destek!

CHP'li Purçu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e karşı yürütülen, yıpratma amaçlı iftira ve linç kampanyasına karşı yaptığı basın açıklaması ile destek verdi.  

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Dinlemeden yorum yapan, dinlediğini de anlamayan art niyetli siyaset odakları ve bunu destekleyenleri şiddetle kınıyorum.  Bir konu hakkında yapılan konuşmanın tamamını değerlendirmeden ve gerçeği araştırmadan yapılan sosyal medya linç girişimi tam da yıllardır iktidarın yaptığı bir harekettir. Yapılan açıklamalar ve paylaşımlar umutsuz gündem değiştirme çabalarından başka bir şey değildir. 

Purçu CHP’li belediyelerin pandemi sürecindeki başarılarını itibarsızlaştırma gayreti içinde olanlar olduğunu şu sözleriyle ifade etti, “İçinde bulunduğumuz salgın döneminde, başta İzmir Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm CHP’li belediyelerin çalışmalarının engellenmeye çalışıldığı bilinen bir gerçek. Tüm çabalara rağmen mağdur olan vatandaşlara ayrım yapmaksızın ulaşan ve yardımcı olmak konusunda üstün başarı gösteren belediyelerimizi yıpratamamışlardır, aksine bu süreç belediyelerimizi daha da güçlendirmiştir. Tüm Türkiye’nin pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı belediyelerimizin başarılarını takdir ettiği, bir gerçektir. Salgın sürecinde belediyelerimizin başarılarını hazmedemeyenler, şimdi yeni bir kurgu ile kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için CHP’li belediyelerimize saldırıya geçmişlerdir. 

TUNÇ SOYER’İN BAŞARISINI TÜM TÜRKİYE GÖRÜYOR

Değerli Tunç Soyer’in başarılı çalışmalarını sadece İzmir halkı değil, tüm Türkiye takdirle izlemektedir. Siyasetin kişileri karalayarak yapılması, ülke siyasetinin seviyesini getirdiğiniz noktadır. Yapılan her çalışma bu ülkenin refahı, gelişmesi ve ekonomisine katkı içindir. Bunu yapan CHP’li yönetimlerin sizin gözünüzde bir kıymeti yok, eğer siz ve yandaş partiniz yaparsa proje oluyor ülke ekonomisine katkı oluyor, CHP’li bir yönetimce hizmet yapılıyorsa olmuyor! Halkı bölmek, yapılanları değersizleştirmeye çalışmak kimseye yarar sağlamaz…! 

İzmir’de yaşayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ezici bir çoğunlukla seçmiş olduğu İzmir Büyükşehir Belediye başkanını itibarsızlaştırmaya çalışmak, İzmir halkına karşı yapılmış bir eylemdir, ayrımcılıktır, haksızlıktır. Bu gibi söylem ve davranışları kınıyorum.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.