CHP'li Sadık Tanrıverdi'den adaylık açıklaması

CHP'li Sadık Tanrıverdi'den adaylık açıklaması

CHP'li Sadık Tanrıverdi, Menemen İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - CHP'li Sadık Tanrıverdi, Menemen İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği açıklamada; İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

Onlarca partilinin yoğun katılımı ile gerçekleşen açıklamada Tanrıverdi; hayatında aldığı en büyük eğitimin Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde aldığı eğitim olduğunu vurguladı.

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-34-18-1.jpeg

Tanrıverdi, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"BU PARTİ, ANADOLU YERLİLİĞİNDEN FEYZ ALMIŞTIR"

"Bütün eğitimlerimi bir yana bırakırsam hayatımda aldığım en büyük eğitim, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde aldığım eğitimdir. Bu partinin gençlik kollarına üye olduğumda ne kadar heyecanlıysam bugün ondan 10 kat daha fazla heyecanlıyım. CHP'nin birçok kademesinde görev aldım. Aldığım her görevi layığıyla yapmaya çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi sadece bir siyasi parti değildir, olmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kökünde Kuvay-ı Milliye ruhu yatar. Cumhuriyet Halk Partisi Dumlupınar'da, Sakarya Meydanları'nda kurulmuştur. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisi'ne sadece bir siyasi parti olarak bakmak doğru değildir. Bu parti, Anadolu yerliliğinden feyz almıştır. 'Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan' diyen Pir Sultan Abdallardan, Nesimilerden, Hünkar Ali Bektaş Velilerden; 'Her lafa verilecek bir cevabım var lakin suskunluğum asaletimdendir, lafa bakarım laf mıdır, söyleyene bakarım adam mıdır' diyen Mevlana'dan feyz aklıyor bu parti. O yüzden bu partide ilçe başkanı olursun, belediye başkanı olursun, il başkanı, milletvekili olursun. Yeri geldiğinde bu ceketi asarız. Önemli olan fabrikada, kahvede, fakültede, çarşıda ben CHP'liyim diyebilmektir. Bütün bu duygu ve düşüncelerimle hukuksuzca elimizden alınan belediyemizin üzerine 6 ay sonra 6 oklu bayrağımızı asmak için kutlu bir yola çıkıyorum. 30 milyona sattıkları arsayı 3 ay önce alan adam, 130 milyona satmış. Bu düzene susacak mıyız? Ne diyor Allah'ın aslanı Hz. Ali? 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.' Bu duygu ve düşüncelerle yola çıktım. Hayatta gerçek çoktur ama doğru tektir. Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı'na aday olduğumu büyük bir onur ve gururla sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum."

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-23-28.jpeg

"BİZE DÜŞEN BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHUMUZU KAYBETMEMEK"

Adaylığını açıklayan Tanrıverdi'yi tebrik eden CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ise yaptığı konuşmada; Kongremizin de bize yakışır bir olgunlukla geçeceğine inancım tamdır. Ancak bize düşen parti ilkelerimize, inandığımız değerlere sahip çıkarak süreci tamamlamaktır. Bize düşen birlik ve dayanışma ruhumuzu kaybetmemek, içinde olduğumuz yarışın kazananı kaybedeni olmadığını bilerek davranmak ve en önemlisi de yolumuzu kaybetmemektir. Kardeşimizi çıktığı yolda tebrik ediyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-33-51.jpeg

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-23-32.jpeg

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-34-03.jpeg

whatsapp-image-2023-08-16-at-00-23-36.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.