CHP'li Sancar, Başkan Osman Zolan’ı eleştirdi!

CHP'li Sancar, Başkan Osman Zolan’ı eleştirdi!

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı zammı eleştirdi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın “31 Mart seçimlerinden önce vatandaşların bütçelerine katkı sağlamak ve enflasyonla mücadele kapsamında 2019 yılında su ücretleri ile diğer tüm ücret tarifelerinde artışa gidilmeyecek” dediğini bir kez daha hatırlattı ve şöyle konuştu:

 “Zolan, 2019 yılında hiçbir zam yapmayacağını söylemişti (karar hala belediyenin web sayfasında duruyor) … Seçimden sonra ilk iş suya %20’lik zamla başlayan Zolan, bu kez Aziz Nesin’in bile düşünemeyeceği bir ilke imza attı ve yürürlük tarihinden önceki faturaya zam uyguladı. Bu benzeri görülmemiş bir uygulamadır. Utanç vericidir. Kanunsuzluktur.”

ic-116.jpg

 “YÜRÜRLÜK TARİHİNDEN ÖNCE ZAM”

 Yüzde 20’lik su zammının yürürlük tarihinin 1 Ağustos 2019 olduğunu vurgulayan CHP’li Sancar, “Vatandaşın Temmuz ayında kullandığı suya, Ağustos’ta yürürlüğe girecek zammı yansıtıyorlar. Yüzbinlerce aboneden adeta haraç alınıyor. Sayın Başkan, sizin israflarınızı, talanınızı kapatmak için Temmuz ayı yetmez, zammı Ocak ayı itibariyle, hatta 3 yıl öncesinden uygulasanız da bu ‘kara delik’ kapanmaz” ifadesini kullandı.

indir-(1).jpeg

NE HUKUK TANIYORLARLAR NE DE ADALET...

Vatandaşın cebine atılan bu elin, bir hukuk ayıbı ve hak gaspı olduğunu kaydeden Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Osman Zolan ve şürekası her geçen gün Denizli’yi fakirleştiriyor. Şuursuzca yapılan harcama ve israf vatandaşın sırtına boca ediliyor. Bu arkadaşlar beceriksizliğini kapatmak için de yeni bir yöntem buldular: ‘Sosyal medyada parayla kendisi için övgü içeren gündemler yaratmak.’ Biz kendisini eleştirdikçe de AKP’li bazı vekiller Zolan’a destek açıklaması yapıp, poz veriyor. Unutulmasınlar ki bu suni gündemleri ve vekilleri Denizli halkı hafızasına kaydediyor. Zolan demek artık, “takiyye, zulüm, zam, yalan – dolan” demektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.