CHP'li Sandal seçim startını verdi!

CHP'li Sandal seçim startını verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, adaylığının açıklanmasının ardından Bayraklılılar ile bir araya geldi.

Bayraklı Sevgi Yolu’nda binlerce vatandaşa seslenen Serdar Sandal, “Kimsenin işinde, aşında, koltuğunda gözümüz yok. Biz bu kentte herkesin ekmeğini büyütmeye talibiz” dedi. 

Bayraklı Sevgi Yolu’nda seçim startını veren ve miting havasında geçen coşkulu buluşmada Serdar Sandal’ı CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve ilçe yöneticileri,  İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayları da yalnız bırakmadı.

chp-bayrakli-belediye-baskan-adayi-serdar-sandal.jpg

“El ele, kol kola Bayraklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan buluşmada CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kısa bir konuşma yaptı. “Bayraklı’da 10 yıldır hizmet etme sevdasıyla çalıştıklarını ifade eden Alper, “Bayraklı halkının tamamına, eşit mesafede, yurttaş, insan hakları ve özgürlük bilinciyle, demokrasi kültürüyle ayrıştırmaya karşı el ele, kol kola Bayraklı halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

chp-bayrakli-ilce-baskani-cemalettin-alper.jpg

“Bayraklıyı Bayraklılılar yönetecek”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in konuşmasının ardından sahneye çıkan CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, kendisini yalnız bırakmayan binlerce kişiye seslendi. “Şundan emin olun ki Bayraklı’nın bir evladı, çocuğu burada doğmuş, babasını burada toprağa vermiş biri olarak Bayraklı’nın hakkını sonuna kadar savunacağız. Bu gerek adaylık süreci gerekse belediye meclis üyeliklerinde de aynı tavrımızı sonuna kadar devam ettireceğiz” diyerek sözlerine başlayan Sandal, “Bayraklıyı Bayraklılılar yönetecek” dedi. 

“Bayraklı’nın kendi kent kimliği ile ayakta durmasını istiyoruz”

Bayraklı’nın Karşıyaka ve Bornova ile anılmak istemediğini söyleyen Sandal, Bayraklı’nın İzmir’in merkezi olduğunu bu nedenle de ilçenin kendi kent kimliği ile ayakta durmasını istediklerini ifade etti. 

devl4913.jpg

“Bu kentte herkesin ekmeğini büyütmeye talibiz”

İlçede yaşayan tüm vatandaşların ekmeğini büyütmeye talip olduklarını belirten Sandal şu şekilde konuştu:

“Bizlerle ilgili ne söylerlerse söylesinler, hangi ithamlarla bulunurlarsa bulunsunlar bizim vicdanımız, ahlakımız ve duruşumuz net. Belediyede çalışan arkadaşlarımız da dahil olmak üzere tüm çalışanlarımızın ekmeğini büyütmeye geliyoruz. Kimsenin işinde, aşında, koltuğunda gözümüz yok. Biz bu kentte herkesin ekmeğini büyütmeye talibiz.”

“Hedefimiz yüzde 60… Birlikte Bayraklı’yı İzmir’in kalesi yapalım”

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli ve İdari Seçimlerde Bayraklı’da hedeflerinin yüzde 60 oy oranına ulaşmak olduğunu açıklayan Sandal, “Bu dönem Bayraklı’daki bütün sandıkları patlatmak zorundayız. Bornova mahalleleri, Bayraklı merkez mahalleleri, yukarıdaki mahallelerimizin tamamındaki sandıkların hepsinin patlamış olması lazım. Bizim hedefimiz yüzde 60.  Bütün örgütüme ve yoldaşlarıma sesleniyorum, diğer partilerdeki emekçi dostlarıma, sofrasındaki ekmeği bizimle bir olan arkadaşlarıma sesleniyorum. Kimseyi ötekileştirmeye gelmiyoruz ama bize bu dönem öyle bir güç verin ki sizden aldığımız güçle Bayraklı’yı İzmir’in kalesi yapalım” diye konuştu. 

“Bayraklı’da bir insan yatağa aç girerse o koltuk bize haram olsun”

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Sandal, “Bizim öncelikli, projemiz açlıkla, yoksullukla mücadele olacak. Bizim tercihimiz yoksul, emekçi insandan, bizden olan, bizimle aynı sofrası olan insandan yana. Şundan emin olun ki yarın Serdar Sandal belediye başkanı olduğunda bu kentte bir insan yatağa aç girerse, zaferle kazanacağımız bu başkanlık koltuğu ve makamı bana haram olsun. Okula gidemeyen, ihtiyaçları karşılanamayan, farklı sıkıntıları olan tüm çocuklarımızın derdi bizim boynumuzun borcudur” diyerek ilçede gerçekleştireceği projeler hakkında da alanı dolduran vatandaşlara bilgi verdi. 

“Kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız”

Adaylığının açıklanma sürecinin geciktiğini fakat buna rağmen bütün hazırlıkların tamamlanmış olduğuna dikkat çeken Sandal, seçime kadar tüm Bayraklı’yı kapı kapı, sokak sokak dolaşarak kendilerini, partinin programını herkese anlatacaklarını, Bayraklı’da en yüksek oyu almak için çalışacaklarını dile getirdi. 

“Yüreğinde hak, hukuk, adalet sevgisi olan herkesi bu bayrağın altına bekliyoruz” diyen Sandal, Herkesle teker teker kucaklaşacaklarını, mahallelerde, sokaklarda beraber olacaklarını vurguladı. Sandal, “Bizi yalnız bırakmayan milletvekillerimize, yöneticilerimize, ilçe örgütümüze, Ankara’da ithal adaya karşı direnen aday adayı arkadaşlarıma ve Bayraklılı kardeşlerime teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.