CHP'li Serter, Dikili ve Bergama'da

CHP'li Serter, Dikili ve Bergama'da

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter seçim bölgesi olan Dikili ve Bergama ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter seçim bölgesi olan Dikili ve Bergama ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bedri Serter’in ilk durağı Dikili’de pazar olurken, ürün satan üreticiler, çarşı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla görüşen Serter, destek istedi.

1-454.jpg

Vatandaşlara demokrasiye  sahip çıkma ve sandığa gitme çağrısı yapan CHP adayı Bedri Serter, Dikili’deki temaslarının ardından Bergama’ya geçti.

2-393.jpg

Bergama Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi iş adamları ile bir araya gelen Serter, ilçenin kalkınması ile ilgili öneri ve görüşleri dinledi. Seçildikleri taktirde hem iş adamlarının hem esnafın hem de ticaretle uğraşan tüm kesimlerin mecliste sesi olacağını söyleyen Serter, CHP ilçe seçim bürosu açılışından sonra gece geç vakitlere kadar Bergama köylerini dolaşarak köylülerle bir araya geldi.

3-296.jpg

Mazot 3 TL olacak

Tarımın uzun yıllardır ihmal edildiğini söyleyen Serter, çiftçinin mazotu 3 tl’den almasını sağlayacaklarını ifade etti. Kırsala 40 bin ziraat mühendisi ve veteriner atayacaklarını vurgulayan CHP adayı Bedri Serter, “İktidara CHP geldiği zaman tarım politikalarımızın faydalarını herkes görecek.

4-215.jpg

Tarım Teknoloji Liseleri ile geleceğin tarımını şekillendirirken, bugün darboğazda yaşam mücadelesi veren çiftçimizi banka önlerinden kurtaracağız. Sıfır faizli krediler, eski borçların yapılandırılması, faizlerinin silinmesi de yapacağımız işlerden sadece bazıları. Yeter ki ülkeyi rantiyecilerin elinden kurtaralım” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.