Suat Nezir'den partisine isyan dolu sözler: Hiç kimsenin onuru ile oynamayın!

Suat Nezir'den partisine isyan dolu sözler: Hiç kimsenin onuru ile oynamayın!

Yerel seçimler için Buca Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Suat Nezir, başkanlık için kendisine parti tarafından adının açıklanacağının söylendiğini ancak listede adına yer verilmediğini belirterek "Hiç kimsenin onuru ile oynamayın" dedi.

MEDYA EGE - Buca'nın önemli siyasetçilerinden ve önümüzdeki yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Buca Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Suat Nezir, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla yaşanan süreçte, parti içinde kendisine haksızlık yapıldığını belirterek isyan etti.

Parti tarafından Buca Belediye Başkanlığı için kendisine adının açıklanacağını söylediklerini belirten ancak listede adına yer verilmeyen Nezir, paylaştığı videoya; "Vali YAZICI gibi kararlı ve önder, Gaffar OKKAN gibi cesur, Eşref BİTLİS gibi vatansever, Uğur MUMCU gibi mücadeleci ve fedakar olmaya çalışıyorum. Yıllarımı verdiğim ve hizmetten başka tek kuruş menfaat beklemediğim partimden beni uzaklaştıran bu olayları ve bana yaşatılanları kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hiç kimsenin onuru ile oynamayın" notunu düşerek şu sözleri sarfetti:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.