CHPli Taşkın: Süreci belirleyecek olan halkın kendi iradesindeki kararlılığıdır

CHPli Taşkın: Süreci belirleyecek olan halkın kendi iradesindeki kararlılığıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, seçim günü öncesinde de seçim çalışmalarına devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, seçim çalışmaları kapsamında İzmir İl Kadın Kolları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Taşkın, ardından İzmir'de yaşayan Karadenizliler tarafından düzenlenen pikniğe katıldı.

Seçim süreciyle ilgili gözlemlerini paylaşan Taşkın, sosyal medya üzerinden kirli bilgiler yaymaya çalışarak algı oluşturmak isteyenlerin halkta karşılık bulamadığını söyledi. Bütün toplumu kucaklayan, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir dil kullandıklarını ifade eden Prof.Dr. Yüksel Taşkın, artık nefret dilinin Türkiye siyasetinde kendine yer bulamayacağını da söyledi.

"HALKIN İÇİNE KAMU GÜCÜ OLMADAN ÇIKAMAYANLAR"

Seçim bölgesindeki her ilçede çalışmalar yaptığını da belirten Taşkın; bu seçim sürecinin, halkla kucaklaşanlarla halkın içine kamu gücü olmadan çıkamayanları da göstermesi bakımından dikkatle incelenmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Taşkın ayrıca seçimin kazanılması için sandıklara ve kullanılan oylara sahip çıkılmasının önemine de dikkat çekti. İktidarın itiraz süreçlerinde avantajlı olmak için sandık kurullarına müdahale etmeye çalıştığını belirten Taşkın, ancak buradaki en önemli faktörün insan faktörü olduğunu ve bu süreçleri el birliğiyle sağlıklı bir şekilde yürütmenin mümkün olduğunu söyledi. Taşkın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu süreci belirleyecek olan halkın kendi iradesindeki kararlılığıdır. Biz çalışmalarımız sırasında örgütümüzle birlikte halkımızın da bu seçime hazır olduğunu gördük."

yuksel-taskin-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.