CHP'li Vekil Ağbaba, deprem bölgesini terk etmiyor

CHP'li Vekil Ağbaba, deprem bölgesini terk etmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden bu yana saha çalışmalarını özveriyle sürdürüyor.

MEDYA EGE – CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye’yi sarsan depremlerden hemen sonra Malatya’ya giderek saha çalışmalarına başladı.

veli-agbaba-malatyada-depremin-besinci-gununde-en-temel-problemlerden-birisi-cadir.webp

Partisinin görevlendirmesiyle Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Bursa Milletvekili Erkan Aydın ile Malatya’ya giden Vekil Ağbaba, depremin ilk gününden bu yana depremzedelerin talepleri ile ilgileniyor.

Ağbaba, ve CHP'li vekiller, ilçeler ve merkezde enkaz çalışmalarını inceleyerek CHP Deprem Koordinasyon Merkezi’nden gelen ihbarlar üzerinde bölgedeki depremzedelerin yaşadıkları sorunları çözmeye çalışıyor. Ağbaba’nın depremden bu yana Ankara’daki ailesinin yanında gitmediği biliniyor.

Öte yandan Ağbaba, Malatya'nın ardından Adıyaman köylerine gideceğini duyurdu.

whatsapp-image-2023-02-17-at-09-19-04.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.