CHP'li vekiller Güzelbahçe'nin kurduğu konteyner kenti gezdi

CHP'li vekiller Güzelbahçe'nin kurduğu konteyner kenti gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP'li vekiller Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya Yeşilyurt'ta kurduğu konteyner kenti ziyaret etti. Vekiller konteyner kentte yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 11 il ve onlarca ilçede yıkıma ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından Malatya Yeşilyurt Aşağıbağlar Mahallesi'nde Güzelbahçe Belediyesi’nin kurduğu konteyner kenti, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Parti Meclis Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Parti Meclis Üyesi ve Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ziyaret etti.

imgn8696.jpg

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"

Yapılan çalışmanın takdir edilecek bir yanı olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, “İzmir’den gelip burada böyle bir konteyner kent kurup, günlük bin vatandaşımıza yemek çıkarmak büyük bir dayanışma ve taktir edilecek iştir. 11 ilimizi etkileyen bu deprem büyük bir yıkım yaratmıştır. Yaralarımızı sarmak için hepimizin hiçbir siyasi düşünce gütmeden halkımıza el uzatması gerekiyor. Güzelbahçe Belediyesi bin 300 km uzaklıktan yardım elini uzatabiliyorsa Malatya Yeşilyurt’a tüm belediyeler ve kurumlarda bunu yapmalıdır. Gün dayanışma günüdür, birlik olma beraber olma günüdür” diye konuştu.

imgn8714.jpg

Ziyaretlerinden dolayı vekillere teşekkür eden Başkan Mustafa İnce, “Burada elimiz bir vatandaşımıza uzanıyor, bir vatandaşımıza sıcak bir çorba verebiliyor, bir vatandaşımızın sıcak bir ortamda kalmasını sağlıyorsak bizden daha mutlu kimse yoktur. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci dayanışarak ve birlikte aşacağız. Umarız böyle bir felaketle bir daha karşılaşmayız. Malatya Yeşilyurt’a yardım için değil burada halkımızla bir arada olmak, oturum güzel günler geçirmek en büyük temennimizdir. Sayın vekillerimizin ziyaretleri büyük güç verdi bizlere. Teşekkür ediyorum vekillerimize” diye konuştu.

imgn8715.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.