CHP'li Yücel: İktidar yerel seçimler öncesi muhalefete gözdağı verdiğini sanıyor

CHP'li Yücel: İktidar yerel seçimler öncesi muhalefete gözdağı verdiğini sanıyor

CHP'li Deniz Yücel, eski milletvekillerine ait fezlekelerin savcılıklara gönderilmesine ilişkin; "İktidar, aparatı haline getirdiği bir kısım robotik yargı mensupları aracılığıyla, yerel seçimler öncesi muhalefete gözdağı verdiğini sanıyor" dedi.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da aralarında olduğu eski milletvekillerine ait fezlekelerin savcılıklara gönderilmesine, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İktidarın yerel seçimler öncesi muhalefete göz dağı vermeye çalıştığını söyleyen Yücel, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir gece ansızın halkın sırtına yükledikleri vergilerin, lüks içindeki yaşamlarının sorgulanmasını, eleştirilmesini istemeyen Führer Hükümeti, gündemi değiştirmek için Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu, milletvekillikleri sona ermiş isimlerin fezlekelerini savcılıklara gönderdi.

Seçim zamanında montaj videoları halka izleterek, Goebbels yöntemleriyle seçim kazanan iktidar, aparatı haline getirdiği bir kısım robotik yargı mensupları aracılığıyla, Genel Başkanımızın kürsü dokunulmazlığı kapsamında kalacak konuşmaları nedeniyle, yerel seçimler öncesi muhalefete gözdağı verdiğini sanıyor.

Sizin her ne kadar Roland Freisler gibi savcılarınız, yargıçlarınız olsa da hukuk ve demokrasinin birlikte kazanması için tüm gücümüzle buradayız, mücadeleye hazırız."

f0hm-x1xwaa0azt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.