CHPli Yücel, umuda işaret etti: 2. turda kazanacağız

CHPli Yücel, umuda işaret etti: 2. turda kazanacağız

14 Mayıs Seçimlerinde, CHP İzmir 2. bölgeden Milletvekili adayı olarak seçilen Deniz Yücel, seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Türkiye merakla beklediği 14 Mayıs Seçimlerinde sandığa gitti. YSK açılan sandık oranının yüzde 99 olduğunu duyurarak Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49,4, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise yüzde 44,96 oy aldığını açıkladı.

CHP İzmir 2. bölgeden milletvekili seçin Deniz Yücel, Twitter hesabından bir açıklama yaparak 2. turda kazanacaklarını dile getirdi.

dy-sagduyu-cagri-bulten-10-5-3.jpg

Milletvekili Yücel, şunları aktardı; "Birinci turun kaybedeni Tayyip Erdoğan'dır! Bu ülkede demokrasiye, eşitliğe, özgürlüğe ve adalete susamış milyonlarca insan var. Bu ülkenin insanını açlığa, yokluğa ve yoksulluğa mahkum edenlerin döneminin bitmesine az kaldı! Kimse moralini bozmasın. 2. turda kazanacağız. İnanmak ve mücadele etmek her şeydir! Sandığa giderek oyunu kullanan ve bana 28. Dönem Milletvekilliği görevini tevdi eden İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 2. turda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı seçtirmek ve parlamentoda İzmir'i en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.