CHP'liler Menderes'te Mustafa Kayalar'ı anlatıyor

CHP'liler Menderes'te Mustafa Kayalar'ı anlatıyor

Ev ev, dükkan dükkan ziyaretler gerçekleştiren İlçe Örgütü, gittikleri her yerde vatandaşlara, Başkan adayı Mustafa Kayalar'ı anlatıyor

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, seçim çalışmalarını İlçe Örgütü ile birlikte yürütüyor. Kadın Kolları Başkanı Hacer Rüzgar ile Gençlik Kolları Başkanı Umut Gür önderliğindeki ekipler, ilçenin dört bir yanında kapı kapı ziyaretler gerçekleştiriyor. Gençler ve kadınlar, CHP'nin genç adayı Mustafa Kayalar ve ilçe için hedeflerini anlatıyor.

1-(1)-001.jpeg

Kaderleri değişecek

CHP adayı Mustafa Kayalar'ın eşi Aslı Kayalar'ın da katıldığı Kadın Kolları'nın ziyaretlerinde kadınlar, sosyal hayatın içinde yer almak, artık evden dışarı çıkmak istediklerini söylediler. Kadın Kolları Başkanı Hacer Rüzgar, olumlu dönüşler aldıklarını belirterek, şu bilgiyi verdi: "Kadınlar, pahalılıktan, çocuklarının işsiz oluşundan dertli. Eve kapanıp kalmaktan bıkmışlar. Mustafa Kayalar'ın başkan seçilmesiyle, kadınlarımızın da kaderi değişecek."

Umut Gür, mahalle temsilcilerinin de katıldığı ziyaretlerde, gençlerden büyük yakınlık gördüklerini anlattı. Gençlerin, "Biz gençleri hiç kimse anlamadı. Anlarsa, Mustafa Kayalar anlar" dediğini belirten Gür, "Oylarının CHP'ye olacağını belirten genç kardeşlerimizden tam destek görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.