CHP'nin acı günü! Şeref Bakşık yaşamını yitirdi!

CHP'nin acı günü! Şeref Bakşık yaşamını yitirdi!

Cenazesi bugün kalkacak...

Nisan YAVUZ - Chp'de İsmet İnönü'nün son genel sekreteri, İzmir il başkanlığı, milletvekilliği ve Cumhuriyet Senatörlüğü görevlerini de yapan Şeref Bakşık,  bugün İzmir Hatay'daki evinde 91 yaşında yaşamını yitirdi. Bakşık'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Konak/Hatay (Betonyol) Murat Reis Camii'nden kaldırılacak.

Chp İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Ednan Arslan sosyal medyada baş sağlığı dileğinde bulundular.

İl başkanı Deniz Yücel Bakşık'ın vefatı hakkında "Acımız büyük! Türkiye’nin çok partili sisteme geçiş yıllarına genç bir gazeteci olarak tanıklık eden ve CHP’de il başkanlığından Genel sekreterliğe bir çok önemli görev alan siyasi büyüğümüz Şeref Bakşık’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Milletvekili Ednan Arslan,"İsmet İnönü'nun son genel sekreteri, İzmir İl Başkanı, Milletvekili ve Senatörü, partimizin çok kıymetli büyüğü Şeref Bakşık'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve partimizin başı sağolsun" dedi.

Milletvekili Tacetttin Bayır, "Partimizin Genel Sekreterliğini ve Milletvekilliğini yapmış, Cumhuriyet Senatörlüğü görevinde bulunan, siyaset öğretmenim, duayen siyasetçi Şeref BAKŞIK vefat etmiştir. Cenazesi 3 Temmuz ikindi namazında, Konak/Hatay (Betonyol) Murat Reis Camii'nden kaldırılacaktır"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.