CHP'ye Geçmek İsteyen Başkana Veto

CHP'ye Geçmek İsteyen Başkana Veto

CHP'li ilçe yönetimi CHP'ye geçmek isteyen başkanı veto etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün CHP'ye geçme kararının görüşüldüğü Kemer CHP İlçe Yönetim Kurulu toplantısında belediye başkanına veto kararı çıktı. Belediye başkanı karara tepki göstererek ilçe başkanını istifaya davet ederken, sosyal medyadan yayınladığı bu kararı bir süre sonra kaldırdı.

Düşürülen Rus uçağıyla alakalı ihraç edilecekti

MHP'li olan Mustafa Gül, uçak krizinin sonuçlanmasına yakın bir süreç içerisinde öldürülen Rus pilotun ailesine daire vermeyi teklif etmesinin ardından MHP'de Gül'ün kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi istenilmişti. Bu durumun ardından Gül partisinden istifa etmişti.

2009'da ayrıldığı partisine dönmeye çalışan Gül'e 12 yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkanı Erdem Cesur'un katıldığı toplantıda 8 hayır oyu çıktı. Konuyla ilgili olarak paylaşım yapan Gül "Erdem Cesur onurun varsa, biraz dayın Mehmet Yıldırım'a çektiysen istifa et. Yoksa ben yarın süreci açıklayacağım" ifadelerini kullandı ancak bir süre sonra kaldırdı. Öte yandan her iki taraftan da konuyla ilgili başka bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.