Chrome Android sürümü için yeni özellik!

Chrome Android sürümü için yeni özellik!

Tarayıcılar yeni güncellemeleri ile hem performans açısından hem de işlevsellik açısından rekabet edebilmek adına önemli özellikler getiriyor. Google, Chrome Android sürümü için yeni özelliğini duyurdu!

Tarayıcı konusunda her tarayıcının ayrı bir kitlesi var ve aslına bakarsak her kitle başka bir tarayıcıyı kullanma konusunda önyargılı davranıyor. Bu süreçte tarayıcılara çıkan özelliklerde farklı kitleler tarafından fazlasıyla eleştiriliyor. Google Chrome ise Android için yeni yapacağı güncelleme ile sekmelerdeki işlevselliği artırmak adına tüm sekmeleri aynı anda kapatma özelliğini uygulamasına entegre edecek.

chrome-android-surumu-icin-yeni-ozellik-sdn-2.png

Tüm sekmeleri kapatma özelliği zaten birçok tarayıcıda olduğu gibi Chrome içerisinde de mevcuttu. Fakat işlevselliği artırılmış bir buton haline gelecek olan özellik kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak. Daha önce sekme sayfasına giderek, diğer menüler arasında birkaç işlem süren tüm sekmeleri kapatma özelliği, yeni güncelleme ile ekranın alt kısmında bulunan çöp kutusu simgesi ile tek bir dokunuşa sığdırılacak. Aslına bakarsak bu küçük ama işlevsel özellikler diğer tarayıcılar ile rekabette önemli yer tutuyor çünkü kullanıcılar işlevselliğe büyük ölçüde önem veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.