Çiçek Sepeti İzmir’de ilk şubesini açtı!

Çiçek Sepeti İzmir’de ilk şubesini açtı!

Çiçeksepeti.com’un ilk İzmir şubesini Onur Ekinci açarak hizmet vermeye başladı.İnternet üzerinden satış yapan Çiçeksepeti.com bundan böyle mağaza konsepti ile de satış yapabilecek.

Açılışını MİSİAD Ege Bölge Koordinatörü M.Efe Öncel ve İzmir MİSİAD il başkanı Av.Evren Kartal ve çok sayıda davetliler tarafından yapıldı. MİSİAD Ege Bölge Koordinatörü M.Efe Öncel açılışta yaptığı konuşmada; İzmir’de tek Çiçeksepeti konseptine sahip olan ve MİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ekinci kardeşimizin yeni işletmesinin açılışına katılım sağlayarak, işletmesinin açılış kurdelesini kestik. Değerli kardeşimize işlerinde başarılar diliyor, MİSİAD İzmir olarak paydaşlarımızla birlikte hem büyüyor hem de büyütüyoruz. Dedi 

sepeti.jpg

Çiçek sepeti İzmir  mağaza sahibi Onur Ekinci yaptığı açıklamada; Biz İzmir’de bir ilke imza attık ve Çiçeksepeti.com İzmir şubemizin Bornova’da ki açılışını yaptık.daha da güzel işler başaracağımıza inanıyor ve bize bu güzel günümüzde desteğini esirgemeyen yanımızda olan MİSİAD Genel başkanı Feridun Öncel’e MİSİAD Ege bölge koordinatörü Mustafa Efe Öncel’e MİSİAD İzmir il başkanı Av.Evren Kartal’a ve bütün yönetim kuruluna katılımlarından dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım.
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.