Çiftçiler istedi: Efes Tarlası'nda eğitimler sürüyor

Çiftçiler istedi: Efes Tarlası'nda eğitimler sürüyor

Efes Selçuk Belediyesi ile Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde çiftçilere yönelik eğitimlerine devam ediyor.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediyesi tarafından tohum merkezi, tarım müzesi, toprak okulu, toprak kütüphanesi, sera ve üretici pazarını da içeren bir proje olarak hayata geçirilen Efes Tarlası Yaşam Köyü'nde çiftçilere yönelik eğitimler budama dersleri ile sürüyor.

efes1.jpg

Tarım ekonomisinin ve üreticinin güçlendirilmesi amacıyla Ziraat Mühendisleri Odası ve Selçuk Belediyesi arasında hayata geçen ilk bütünsel iş birliği protokolünün sonucunda başlayan zeytin ağacı budama eğitimi, Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde 23 Aralık Cuma tarihinde saat 10:00’da başlayacak.

efes4.jpg

Efes Selçuk Belediyesi tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada “Çiftçilerimizden gelen yoğun istek üzerine Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi işbirliğiyle Zeytin Ağacı Budama Eğitimi Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde 23 Aralık Cuma günü saat 10:00'da düzenlenecektir” ifadelerine yer verildi.

efes2.jpg

Öte yandan eğitim sonunda üreticilere sertifika da verilecek. Belediye “Katılım göstermek isteyen çiftçilerimiz 444 8 892 veya 0232 892 69 25 Dahili:394 numaralı telefonlar üzerinden bilgi alarak, eğitim için kayıt yaptırabilirler” ifadeleri ile eğitime katılmak isteyen çiftçilere çağrıda bulundu.

efes3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.