Çiftçinin Kısmet'i Erkunt

Çiftçinin Kısmet'i Erkunt

2003 yılında Türkiye’nin kendi traktör markasını üretmek hayaliyle, tamamen yerli sermayeyle kurulan Erkunt Traktör, Türk çiftçisine hem işlevsel, hem performanslı, hem de tam tasarruf sağlayan traktörler sunuyor.

Günümüz traktör markalarının çiftçilere bir yandan tasarruflu traktör sunmaya uğraşırken, diğer yandan da performanstan ödün vermemeye çalıştığını kaydeden Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdür Yardımcısı Yalçın Sertel, Erkunt Traktör olarak Kısmet 58E modeliyle hem işlevsel, hem de tasarruflu bir modeli sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Tasarruflu traktör ve güçlü makine üretiminin öncelikli koşulunun çiftçiyi iyi dinlerek anlamaktan geçtiğine dikkat çeken Sertel, Kısmet 58E modelinin hem tarla, hem de bağ - bahçe işlerinde kullanıldığı için çiftçilerin her türlü ihtiyacını karşılayan pratik ve konforlu bir iş makinesi olduğunu dile getirdi.

 

ÇİFTÇİ TANIMLADI, BİZ ÜRETTİK


Her modelin uzun soluklu bir hikayesi ve geliştirme sürecinin ardından çiftçilerin hizmetine sunulduğunu vurgulayan Yalçın Sertel, “Kısmet 58E modelimizi 2 yıllık bir ön çalışma sonucunda 2013 yılında banttan indirdik. Öncesinde 2 yıl boyunca 30'un üzerinde ilin ilçe ve köylerinde yaklaşık 4 bin çiftçimizle görüştük ve tasarım çalışmalarımızı çiftçilerimizden aldığımız istek ve talepler doğrultusunda yürüttükten sonra üretime başladık. Aslında Kısmet 58E'yi onlar tanımladı, biz ürettik desek yanlış olmaz. Ortaya çıkan bu model, bugün tüm çiftçilerin bir traktörden beklediği düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans özelliğini fazlasıyla taşıyor” diye konuştu.

 

PAZARIN İKİNCİ BÜYÜĞÜ

Kısmet 58E'nin özellikle Ege'de %11'lik bir pazar payına sahip olduğunu hatırlatan Sertel sözlerini şöyle sürdürdü:  “Kısmet 58E pazara sunduğumuz Mayıs 2014'ten bugüne kadar geçen 2 yıl gibi kısa bir sürede pazarda ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. Yine Marmara, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'nde, Ege'de olduğu kadar büyük ilgi gördü. Çiftçimiz traktöre artık sadece bir iş makinesi olarak bakmıyor, traktör işi kolaylaştıran, işin maliyetini orta ve uzun dönemde düşüren ve sosyal yaşama zaman tasarruf edilmesine destek olacak kadar yüksek performans gösteren bir araç. Bunu iyi okuyabilmek, doğru değerlendirebilmek gerekli. Ancak bu değerlendirmeyle, çiftçiye aradığı verimli ürünü sunabiliyorsunuz" 
 

YÜZDE SIFIR FAİZ, YÜZDE YÜZ KREDİ DESTEĞİ


Kısmet 58E'nin 4 farklı seçeneğiyle, Erkunt Traktör yetkili satıcılarında yerini almaya devam ettiğini söyleyen Yalçın Sertel, bankalarla yapılan Erkunt'a özel kampanyayla % 100 kredi desteği ve belli modellerde uygulanan % 0 faizli krediyle, çiftçilere çok avantajlı seçenekler sunduklarını da sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.