Çiftlere tek taş yüzük hediye edilecek...

Çiftlere tek taş yüzük hediye edilecek...

Sevgililer Günü'nde Bahçe Cafe Restorant'ta çiftlere muhteşem eğlence ve sürpriz hediyeler...

İZMİR 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Eğlence dünyası, ünlü isimlerin yanı sıra İzmir'in başarılı solistleri de konuklarını en iyi şekilde ağırlayacak. Oteller ve eğlence mekanları birbirinden farklı program hazırladı.Bu mekanlardan biri de İniraltı'nda bulunan Bahçe Cafe Restoran olacak.

''Aşkın En Eğlenceli Hali ''konsepti ile gece hazırlanan mekanda Mikrop Hikmet ve Atacan Ozan sahne alacak. Pita Bont çılgın dansı ile geceye renk katacak. Bu gece sevenleri ile  buluşacak olan İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet faklı sahnesiyle nasıl bir atraksiyon yapacağı merak konusu oldu. Zengin Fix Menü sonrasında her çifte Kırmızı kalpli aşk pastası ikram edilecek. Program içerisinde en güzel ''ilan-ı aşk'' yapan çifte By Efsane Murat Kuyumculuktan tek taş yüzük hediye edilecek.

Gece saat 21.00 da başlayacak olan program gece geç saatlere kadar sürecek. Mikrop Hikmet '' Ben bu geceye genelde SEVGİ GÜNÜ diyorum.Sadece sevgili değil en sevdiklerinle hoş vakit geçireceğin güzel bir gün. Konsep olarak '' AŞKIN EN ROMANTİK VE EN EĞLENCELİ HALİ'' dedik.Bu gece de çok eğlenceli ve bol sürprizli olacak.' dedi.

Her Cuma - Cumartesi ve pazar akşamları sahne alan Mikrop Hikmet aynı zamanda her çarşamba kadınlar matinesi yapıyor.

unnamed-109.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.