Çiftlikköy’e iki büyük yatırım daha: Kapalı pazar yeri ve Masal Evi!

Çiftlikköy’e iki büyük yatırım daha: Kapalı pazar yeri ve Masal Evi!

Çeşme’de bir ilke imza atarak, ilçenin ilk kapalı Pazar yerleri projelerinin startını veren Başkan Oran, Reisdere’den sonra Çiftlikköy’de de kapalı Pazar yerini inşaatını başlattı.

Çiftlikköy’de Kapalı Pazar yeri projesi için bir süredir çalışmalara başlayan Çeşme Belediyesi yatırım ve altyapı hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Toplam 2.200 metrekare alan üzerinde 15.400.000 TL maliyetle yapılan kapalı Pazar yeri sürdürülebilirlik kapsamında çevreci bir yaklaşımla yapılacak. Çatısında güneş enerji panelleri kendi elektriğini üretecek. Pazar yeri yağmur suyunu depolayarak yazın proje kapsamında tüm bitkilerin ihtiyacını kendi depolarından karşılayacak.

ciftlikkoy-kapali-pazar-yeri-ve-masal-evi-projesi6.jpg

İÇERİSİNDE “MASAL EVİ” DE OLACAK

Avrupa standartlarına uygun, toplam 897 m2 çelik konstrüksiyon ile kapatılan tesiste bunun haricinde içerisinde bir Masal Evi, bir Zabıta Ofisi, bir Kantar terazi test odası ile birlikte kendi özel otoparkı da bulunan projede bay-bayan ve engelli WC bulunuyor.

ciftlikkoy-kapali-pazar-yeri-ve-masal-evi-projesi1.jpg

“ÇİFTLİKKÖY’E YAKIŞIR PROJELER YAPIYORUZ”

Göreve geldiği günden bu yana Çeşme’nin eksiklerini tamamlamak için durmadan, dinlenmeden çalışan ve yeni projeler planlayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran “İlçemizin tüm sorunlarını ve eksiklerini teker teker belirlemiş durumdayız. Yıllardır çözülemeyen birçok sorunu çözdük ve çözmeye de devam edeceğiz. Çiftlikköy Sahil Düzenleme Projemiz devam ediyor, şimdi Çiftlikköy’e Kapalı Pazar yerimizin inşaatına başladık. Aynı proje içerisinde ilçemizin dördüncü Masal Evi’ni yapıyoruz. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ciftlikkoy-kapali-pazar-yeri-ve-masal-evi-projesi3.jpg

"REİSDERE KAPALI PAZAR YERİ KISA SÜREDE TAMAMLANACAK"

Reisdere Kapalı Pazar yeri ve Çok Amaçlı Merkez’in de kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçeceğini belirten Başkan Oran, pandemi döneminde yaşanan birtakım sıkıntılardan dolayı yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin fesh edilerek, ihalenin yeniden yapıldığını, tesisin kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

ciftlikkoy-kapali-pazar-yeri-ve-masal-evi-projesi4.jpg

cesme-belediyesinde-e-ruhsat-donemi-basliyorekrem-oran-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.