Çiğdem Günal'a 'Yılın En İyi Spor Programı' ödülü

Çiğdem Günal'a 'Yılın En İyi Spor Programı' ödülü

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni'nde Tivibu spor spikeri Çiğdem Günal, ‘Her Gün Spor’ programı ile ‘Yılın en iyi Spor Programı’ ödülü kazandı.

İş, sanat ve siyaset ve Tv dünyasının en başarılı ve önde gelen isimlerini bir araya getiren Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni, Sheraton Grand Ataşehir’de, Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz sunuculuğunda gerçekleştirdi. Törende güzel sunucu Çiğdem Günal, ‘Her Gün Spor’ programı ile ‘Yılın en iyi Spor Programı’ ödülü kazandı.

img-1289.jpg

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede, sanatçı Demet Akalın şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Birçok alanda başarıya ulaşmış, yılın en iyilerinin ödül aldığı Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler arasında son dönemlerde yaptığı röportajlarla gündem yaratan Tivibu spor spikeri Çiğdem Günal da hafta içi her gün Tivibu spor ekranlarında yayınlanan ve birçok başarılı teknik direktör, futbolcu ve spor yorumcularını konuk ettiği ‘Her Gün Spor’ programı ile ‘Yılın en iyi Spor Programı’ ödülüne layık görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.