Çiğli Belediyesi binlerce öğretmene nutuk hediye etti

Çiğli Belediyesi binlerce öğretmene nutuk hediye etti

Çiğli Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki devlet ve özel okullarda görev yapan 3 bin 900 öğretmene Nutuk hediye etti.

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan öğretmenlere kitap dağıtımını geleneksel hale getiren Çiğli Belediyesi, bu yıl öğretmenlere Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Nutuk hediye etti. İlçedeki devlet ve özel okullarda görev yapan 3 bin 900 öğretmene hediyeleri tek tek hazırlandı. Çiğli Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda öğretmenlere Atatürk’ün en sevdiği kitaplar arasında yer alan Beyaz Zambaklar Ülkesinde ile Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna eserini hediye etmişti.

ogretmen.jpg

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’DEN ÖĞRETMENLERE KOKTEYL DAVETİ

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Nutuk hediyesinin yanı sıra tüm öğretmenleri 24 Kasım Cuma günü Ataşehir Mahallesi’nde açılışı yapılacak olan Havacılık Astronomi ve Uzay Kampüsü’nde düzenlenecek kokteyle davet etti.

“TOPLUMUMUZA ÖNCÜLÜK EDİYORLAR”

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Gümrükçü, “İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin, okullarımız ve eksiklikleriyle ilgili görüşlerine değer veriyoruz. Bu doğrultuda kısa süre önce ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin katılımıyla bir çalıştay düzenledik. Eğitim sistemimizle ilgili oldukça verimli sonuçlar elde ettik. İlerleyen süreçte hizmet planlamamızı yaparken bu bilimsel verileri dikkate alacağız. Bu gibi çalışmalarımızın yanı sıra Çiğli Belediyesi olarak, her 24 Kasım’da öğretmenlerimize kitap hediye ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Beyaz Zambaklar Ülkesinde ve Kürk Mantolu Madonna eserlerini hediye etmiştik. Bu yıl ise Cumhuriyetimizin 100. yılının anlam ve önemine uygun olacağını düşündüğümüz Nutuk kitabını öğretmenlerimiz için hazırladık. Tüm öğretmenlerimize iyi okumalar diliyor, bu vesileyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara bilimsel, akılcı ve çağdaş metotlarla duyarlı ve vicdanlı birer birey olarak yetiştirmek adına görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

baskan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.