Çiğli Belediyesi çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor

Çiğli Belediyesi çocuklara hayvan sevgisini aşılıyor

Çiğli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde ilkokul 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine 'Hayvan Sevgisi' eğitimi verilecek.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi'nin hayvanları koruma ve hayvan sevgisini aşılama konularında yürüttüğü çalışmalar, hız kesmeden devam ediyor.

f7re9z6wgaaso8u.jpg

Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanlarına yönelik yürütülen barınma, aşılama, kısırlaştırma ve tedavi edici hizmetlerin yanı sıra; hayvan hakları ve hayvan sevgisi konularında da çocuklara eğitimler veriyor.

f7re9z2waaexwmh.jpg

Bu kapsamda Çiğli Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokole göre; ilkokul 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde 'Hayvan Sevgisi' eğitimi verilecek.

f7re9z0xiaa-ybb.jpg

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise; "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde ilkokul birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine Veteriner İşleri Müdürlüğümüzde 'Hayvan Sevgisi' eğitimi vereceğiz" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.