Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi'nde ön kayıt başladı

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi'nde ön kayıt başladı

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM) tarafından, 2023– 2024 eğitim öğretim döneminde açılacak derslere katkı kursları için kontenjan belirleme sınavına başvurular başladı.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi tarafından çeşitli alanlarda eğitim vermek üzere açılan ÇİBEM’de lise mezun grubu için verilen derslere katkı kurslarına kayıtlar başladı.

Çiğli Belediyesi’nin eğitime destek projelerinden biri olan eğitim merkezinde, çeşitli branşlarda verilecek derslere öğrenci kabul edilecek.

cibemde-yeni-donem-icin-zil-caldi-8606f4c166e7af0a3561c37b839659373957.jpg

Eğitimin ve ders materyallerinin ücretsiz olduğu kurslara kayıt için son başvuru tarihi 29 Eylül. Başvurular için 0232 935 55 35 (Dahili: 2417) hattan bilgi alınabilecek.

Çiğlili öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak amacıyla açılan ÇİBEM’le ilgili Başkan Utku Gümrükçü “Eğitimci bir ailenin çocuğu olarak eğitime çok önem veriyorum. Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezinde öğrencilerin derslerine katkı sunmak amacıyla dersler veriliyor. Önümüzdeki yıl da bu hizmet devam edecek. ÇİBEM eğitimlerinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz 17 Haziran’a kadar belediyemize gelerek sınav kayıt başvurularını yapabilirler. Çocuklarımızın hem derslerine destek vereceğiz, hem de onları sınavlara hazırlayacağız” demişti.

f4nklawxsaasq7v.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.