Çiğli Belediyesi, mahalle temizliklerine devam ediyor

Çiğli Belediyesi, mahalle temizliklerine devam ediyor

Çiğli Belediyesi, "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlattığı temizlik seferberliğine Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde devam etti.

Medya Ege- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün "pırıl pırıl Çiğli" hedefi doğrultusunda düzenlediği ve her hafta gerçekleşen mahalle temizlikleri hız kesmeden devam ediyor. Temizlik seferberliği kapsamında bu hafta temizlenen mahalle, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi oldu.

flnql-2xiamsovm.jpg

Temizlik kapsamında Ahmet Taner Kışlalı Mahalle Muhtarı Habib Agşahin ile bir araya gelen Başkan Gümrükçü, Belediye ekiplerinin çalışmalarına da katıldı. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi'nde sokaklar, caddeler ve kaldırımlar dip bucak süpürüldü. Atıl durumda bulunan arazilerdeki atık ve çöpleri ise tek tek toplandı.

flnql-0wqaqip98.jpg

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Pırıl pırıl bir Çiğli” için her hafta farklı bir mahallemizde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımıza bu hafta Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi ile devam ettik. Sokakları, caddeleri ve kaldırımları dip bucak süpürürken, ağaçlarımızın budama işlemlerini de yaptık." ifadelerine yer verildi.

flnql-1wyauz44.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.