Çiğli Belediyesi, öğrencilere rehberlik hizmeti verecek

Çiğli Belediyesi, öğrencilere rehberlik hizmeti verecek

Çiğli Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı elde ederek tercih yapmaya hak kazanan gençlere Rehberlik Hizmeti sunacak.

ÖSYM’nin YKS sonuçlarını açıklanmasıyla beraber gözler üniversite tercihlerine çevrildi. Çiğli Belediyesi, gençlerin gelecekteki mesleklerini belirleyip, kariyerlerine yön verecekleri bu süreçte alanında uzman rehber öğretmenler ile üniversite adaylarına destek olacak. 24 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek rehberlik hizmetinden yararlanmak isteyen gençler 0232 935 55 35 (2417) numaralı hattan veya Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’nden bilgi alabilecek.

Rehberlik hizmetiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, bu stresli süreçte gençlerimizin yanında olacağız. Meslek seçimi ve gelecek planlamalarıyla ilgili soru işaretlerini gidermek ve en doğru tercihi yapmalarını sağlamak adına üzerimize düşeni yapacağız. Alanında uzman arkadaşlarımız, puan ve diğer sayısal sonuçlarla birlikte adayların ilgi alanları, yetenekli oldukları alanlar, başka bir şehirde yaşamanın artı eksi yönleri ve merak ettikleri her konuda gençlerimize yardımcı olacak. Bu yıl istediği puanı alamayan gençlerimiz de üzülmesin. Hayalleri için çalışmaya devam etsinler. Gençlerimizin tercihlerine güveniyor gerek eğitim gerekse mesleki hayatlarında her zaman en iyisini yapacaklarına canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

yks-rehberlik.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.