Çiğli Belediyesi, temizlik seferberliğine devam ediyor

Çiğli Belediyesi, temizlik seferberliğine devam ediyor

Çiğli Belediyesi ekipleri, "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kapsamında Güzeltepe Mahallesinde temizlik çalışmasını gerçekleştirdi. Çalışmalara Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de katıldı.

Nilda Altın Okay- "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir mahallenin temizlendiği temizlik seferberliği kapsamında bu hafta Güzeltepe Mahallesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin desteğiyle temizlendi.

fyl6f6fwqaetyoj.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün de katıldığı temizlik çalışmasında sokak, cadde ve kaldırımları dip bucak süpürülürken, atıl durumda bulunan arazilerdeki atık ile çöpler toplandı ve ağaçların budama işlemleri gerçekleştirildi.

fyl6f6gwyaeq7fk.jpg

Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz sloganıyla yürüttüğümüz çalışmaları bugün İBB desteği ile Güzeltepe mahallemizde sürdürdük. Ekiplerimiz sokakları, caddeleri ve kaldırımları dip bucak süpürüp yıkadı. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

fyl6f6jxoam5gz4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.